Eis het ontslag van Jozias van Aartsen


Gast

/ #7738 Re: Re: Petitie tegen antisemitisme gaat door

2014-08-17 12:45

#7710: - Re: Petitie tegen antisemitisme gaat door  "Van Aartsen heeft tot nu toe niets gedaan tegen de personen die Dood aan de Joden scandeerden". 
Het is niet aan van Aartsen om daar iets aan te doen. OM heeft arrestaties doen verrichten. Wat anders wil je nog? Standrechtelijke executies? Schandpaal? Autodafe?

 

 Persoonlijk wil ik dat van Aartsen toegeeft dat hij niet capabel is en opstapt!, want het is niet een keer, niet twee keer , wel drie keer gebeurt (het uit de hand lopen van demonstraties in zijn stad). Dan kan je niet zeggen dat hij een foutje is begaan. Hij is gewoon incompetent. Hoe komt het dat in Amsterdam diet niet voorgekomen is?

Die tuig die gearresteert is, is waarschijlijk al vrij, alhoewel hij zeer waarschijlijk op een uitkering zit, verdient hij geen duizenden euro per maand van mijn belastingen om op verschijning van hakenkruizen te vermelden dat "geen strafbare feiten zijn geconstateert!"

Met wat hij verdient, en in de naam van het rechtsstaat, is hij verwacht de publieke orde in zijn stad te hanteren en voor iedereen te garanderen. Doet hij dat niet, dan moet hij opstappen. Hij is goed voor andere dingen, mar niet om burgemeester van den haag te zijn.