Eis het ontslag van Jozias van Aartsen


Gast

/ #7143 Anti ISIS mars gisteren

2014-08-11 07:59

 

Burgemeester Van Aarsten heeft wederom zeer ernstig gefaald. Er was een vergunning afgegeven voor een anti Isis mars door de schilderswijk in Den Haag waar een kalifaat is uitgeroepen door ISIS aanhangers. Isis een zeer barbaristische en moordzuchtige groep die terug wil naar de donkere middeleeuwen en dat afdwingt dor gebruik te maken van veel geweld.

De demonstranten werden opgewacht door een groep Isis aanhangers die zeer agressief waren. Het werd ook een tegendemonstratie genoemd terwijl er geen vergunning was afgegeven voor deze groep.

De agressie was gericht tegen alles en iedereen. De politie heeft de groep met vergunning moeten omleiden vanwege de ernstige agressie.

Dit is Den Haag 2014. Er is een kalifaat uitgeroepen in Den Haag, de politie is niet meer welkom ( lees website de ware religie) demonstranten zijn niet welkom. Verslaggevers en cameramensen werden wederom belaagd, er werd met stenen gegooid en vreselijke dingen geroepen.

Weer is er niet serieus ingegrepen door Van Aartsen. Het kalifaat is een feit.  Van Aartsen heeft als burgemeester de controle verloren.

Wat mij ook opviel is dat er geen een moslim aanwezig was bij de anti Isis mars. Geen enkele steun vanuit de (gematigde) moslim gemeenschap.

Wel demonstreren tegen tegen geweld in Gaza maar hier geen enkel geluid. Hun broeders en zusters in Irak, Syrie worden ernstig in de steek gelaten. Deze selectief verontwaardige groep laat ook hier Isis zijn gang gaan. Ook Groen Links, D66, PVDA etc. blijven muisstil.

Nederland glijdt in rap tempo af en ik ben bang dat het te laat is. De haat bij de Isis aanhangers in Nederland is erg groot en niet meer te keren.