Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

X de 1e

/ #7134

2014-08-10 23:46

.....Een ISIS ontstaat niet zomaar. Doe iets aan de reden waarom groeperingen als een ISIS, een Taliban of een Al Qaeda ontstaan. Alleen dan kun je een duurzame en voor iedereen acceptabele oplossing vinden.

Door van jouw kant de hakken in het zand te zetten, dwing je de tegenstander om op zijn beurt de hakken nog wat dieper te zetten en dus draag je alleen maar bij aan de spiraal die tot geweld zal leiden en doe je helemaal niets om die te voorkomen.....

 

Dit is je antwoord zie ik nu. Ik zei al eerder dat ik er vanmiddag niet was, dus heb dit ook niet gelezen. Ik geloof dat jij het niet helemaal begrijpt. Het is de ISIS, dus niet bepaald een groepje waar je mee rond de tafel kunt gaan zitten om tot oplossingen te komen. Deze mensen willen geen oplossingen, maar willen dat hun wet/regels gaan gelden. En dat ook nog in de naam van de grote Allah. 

Met alle respect maar hoe kan je zo naief zijn heer Azijnzeiker, maar ik begrijp dat je vanachter je pc de mooiste idealen kan bedenken. Je gaat hier serieus ook nog op een kinderlijke manier uitleggen hoe het werkt met hakken in het zand zetten. Ik weet dat u het niet kwaad bedoelt, maar droom verder.