Eis het ontslag van Jozias van Aartsen


Gast

/ #3275

2014-07-28 20:05

Ik vond het al verschrikkelijk toen ik het zag in de media. Kon niet begrijpen dat er weinig commentaar was op deze (openbare)volkerenhaat tegen joden.Echter toen ik het commentaar van de burgemeester las begon ik ernstig aan mezelf te twijfelen. Is dit democratie in Nederland, ruim baan voor demonstraties met oproep tot volkeren haat? Hoe krijg je mensen toch telkens weer zo vol met angst en agressie, waarbij de collectieve verontwaardiging omgezet wordt in de bereidheid tot mensonterende en barbaarse handelingen.
Er zullen hopelijk veel mensen in Nederland zijn die willen demonstreren voor het stoppen van de oorlog, voor vrede en diplomatieke oplossingen. Demonstratie voor zowel de levens en vrijheid van zowel Palestijnen als Israelies.
#JewsAndArabsRefuseToBeEnemies
Erg jammer dat deze gedachte en toon niet gevonden is.
De Westerse en Islamitische politieke, economische en godsdienstige machten en propaganda doen ieder goed hun best om de Islamitische wereldburgers en Westerse wereldburgers tegen elkaar op te zetten. Ieder met eigen moraal,geloof en overtuigingen. Het oproepen en bouwen aan een massaliteit onder moslims om mee te werken en te geloven in ...... whatever, jihadisme, sharia, contra westers of tegen joden en andere volkeren moet met verstand en strategie uitgeroeid worden in onze Nederlandse maatschappij, door ze te laten zien waar men aan ten prooi valt. Kijk vooral naar het experiment by history teacher Ron Jones http://www.youtube.com/watch?v=ICng-KRxXJ8
Education and a mirror