Eis het ontslag van Jozias van Aartsen


Gast

/ #952 Re: Re: Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

2014-07-27 14:26

#934: Greetje - Re: Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

Leuk dat u over de Moefti begint. Hij was de eerste leider van de palestijenen van 1921 tot 1937. Hij verzette zich tegen de Joodse staat en was aanstichter van rellen en aanslagen  De Groot-Moefti was een beruchte nazi die nazi-propaganda vermengde met de Islam. Hij werd gezocht voor oorlogsmisdaden in Bosnië en Joegoslavië. Zijn mix als militant voor de nazi-propaganda was een bron van inspiratie voor zowel Yasser Arafat en zijn tegenwoordige opvolger  Abbas alsmede van ex-president Sadam Hoessein, de dictator van Irak. Al-Hoesseini was de grootvader van de huidige Moefti op de Tempelberg in Jeruzalem.

De Belfour decleratie stamt al uit 1917, meneertje. Na de ottomanen, die gewoon de oorlog verloren hadden, werd toen de basis gelegd voor de Joodse staat. En in 1937 ging hij bij Hitler op de thee, omdat hij ehm gewoon moest vluchten. 20 jaar later dus. De jodenhaat onder moslims heeft vele redenen, maar het stamt al uit deze tijd.

En dan heb ik het al helemaal niet over de religieuze redenen. Moslims hebben de pest aan Joden, omdat een joodse stam zich ooit niet aan mohammeds leger hadden onderworpen en besloten hadden zich niet gedwongen te voelen tot de islam te bekeren. De claim van de islam op Jeruzalem op religeuze gronden slaat al helemaal nergens op. Mo is nooit in Jeruzalem geweest.

Maar goed, om weer op de schilderwijk terug te komen. Issis heeft in Irak besloten dat christenen zich moeten bekeren of anders de dood te aanvaarden of geld te betalen. Dat vinden deze gasten in Den Haag helemaal jopie popie.

 

Gegroet meneertje van D66 of van de Internationale Scialisten.