Openbaar onderzoek Natuurbehoud en herstel in Gemeente schoten

lindeleed

/ #11 algemene ziekte van de gemeentes "bomenliefdeloosheid"

2014-05-16 22:17

zelfs de Partij Groen haakte af in de laatste fase om het redden van 11 gezonde lindebomen in de Dr Van Hoofstraat in Berlaar,zij ging niet in beroep bij de Deputatie van de Provincie Antwerpen, terwijl de mogelijkheden om de gemeente aan te klagen voor het grabbelen waren{koehandel ? met burgemeester Horemans CD&V)"slimheid zonder liefde maakt wreed"[Laotse)
De 11 gezonde lindebomen zijn gekapt . . . de 3 hardroepers van deze straat samen met het schepencollege hebben deze misdaad koelbloedig voor mekaar gekregen terwijl de meerderheid van de straat voor het behoud was van alle gezonde lindebomen, de ene respectievelijk omwille van de last van de blaren, het schepencollege vanwege hun machtsdrang . . .
Zo kapte deze gemeente 2 jaar geleden alle(35-tal) gezonde linde bomen in de Meistraat.
De verkiezingsstunt van burgemeester Horemans "de beste oplossing", zo schreef hij in het blaadje van de CD&V van de gemeente . . .eigen lof stinkt niet waar ||||
1 burger werd tot 4 keer toe geintimideerd vanwege haar acties voor het behoud van deze gezonde lindebomen, zij wacht de uitspraak af bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen . . . .