NEEN tegen Sharia4Tempus


Gast

/ #50 Re: Re:

2014-04-01 11:53

#46: - Re:

Een van de redenen waarom het thema van deze TD problematisch is wordt naar mijn mening geillustreerd door uw manier van denken over moslims, dit is illustratief voor een van de opvattingen die er nu al massaal heersen: moslims=vrouwenonderdrukking.
Het is eerst en vooral niet bewezen dat gezichtsbedekking vrouwonvriendelijk is (en dat lichaamsonthulling vrouwvriendelijk zou zijn). Indien het ging om eens te lachen met maatschappelijke wantoestanden zoals vrouwenonderdrukking dan kon er analoog (met uw verwijzing naar vrouwenbesnijdenis) van de zijde van onze toekomstige geneeskundigen een thema worden gekozen om 'eens te lachen' met de determinanten van anorexia nervosa of iets dergelijks.

http://www.demorgen.be/dm/nl/2907/Magazine/article/detail/1747594/2013/11/26/Zo-zouden-vrouwen-uit-schetsen-van-ontwerpers-er-echt-uitzien.dhtml

http://www.uzleuven.be/kinder-en-jeugdpsychiatrie/news/12/08/31/anorexia-wat-als-uw-kind-alleen-maar-wil-vermageren

dit is niet grappig natuurljk.

Maar dat is niet waar het over gaat. U verwijst naar de mensenrechten mbt vrije meningsuiting, nog zo'n link die vaak spontaan gemaakt wordt alsof moslims de vrijheid van meningsuiting willen aan banden leggen (met deze petitie natuurlijk als 'bewijs').

Amnesty international heeft haar mening gegeven over de wetgeving die het dragen van gezichtsbedekking verboden maakt. Dus kijk uit dat je wel de goede vragen stelt als je voor mensenrechten wilt opkomen.