Ik doe aangifte tegen Geert Wilders

Trotse Nederlander

/ #2134 Re:

2014-03-24 21:46

#3: -

Oh, je voelt je gediscrimineert? Goh wat vreemd! Vrijwel elke marokkaan is crimineel (al of niet veroordeelt).
Er lopen teveel Marokkanen rond die niet willen werken, maar wel een uitkering hebben. In groepen (want in hun ééntje durven ze niet) schoppen ze heel laf personen zonder een enkele reden in coma. Ze noemen Nederlands vrouwen kanker hoer. Ze bedreigen een ieder die er wat van zegt en ze er op aan spreekt. Ze schoppen kleine meisjes (ook weer in groepen) in elkaar als die niet op hun avances in willen gaan (een marokkaan zegt dan; "hé hoer, wil je met me neuken?").
Ze slaan bejaarden in elkaar en veroven ze van een paar tientjes, want een jonge kerel van hun formaat durven ze niet te beroven tenzij ze in een grote groep zijn. En ze doen nog veel meer criminele acties.
Marokkanen zijn de meest laffe oneervolle lieden.
Er zijn meer chinezen in Nederland dan Marokkanen, maar daar hoer je nooit wat over want die houden zich aan de wet, die leren onze taal, ze respecteren onze cultuur, en ze noemen Nederlandse vrouwen geen kanker hoer.

Begrijp je dat IK (en vele Nederlanders met mij) me gediscrimineert voel door Marokkanen?

Ik vind dat iedere criminele buitenlander en elke criminele van-oorsprong-niet-nederlander het land uit moet. Als dit gebeurt, dan moeten Marokkanen in de honderd duizenden weg. Alleen de kinderen van de marokkanen die nog te jong zijn(pak 'm beet een jaar of 7) blijven over. Van alle ander groepen een paar duizend MOE'ers moeten weg en één of twee chinezen.