we zijn voor wilders


Gast

/ #22

2014-03-22 11:22

dhr.wilders wordt met zijn partij al vanaf het eerste uur finaal dwars gezeten en in de "figuurlijke" rug gestoken door de andere partijen die nooit de waarheid hardop durven te zeggen ten opzichte van de groot aantal criminele marokkanen die wilders juist minder in nedeland wil hebben en vooral de grote steden waaronder zijn stad denhaag...ik ben echt enorm boos op alle media--vooral omroepen op tv want die maken er zoals gewoonlijk een hele hype van en trekken alles uit zijn verband. deden zij ook, jaren terug, met dhr fortuin want die zei ook altijd de harde waarheid.
het giftig tuig wat al jaren in het kabinet en de tweede kamer plaats heeft, liegen en bedriegen al jaren de echte nederlanders want al dat import--met dank aan den uil pvda in de 60-70 jaren--en de "partij van de allochtonen" jaren 80 tot op heden--wordt tot op het bot verwend met werkelijk alles.
de 1e en 2e generatie heeft zich nooit willen aanpassen in ons land, wat dus werd geaccepteerd, zie alle moskeen en speciaal onderwijs etc.etc..
en owee als je iets zei wat hun niet zint dan is het direct discriminatie. pvda accuut in de stress want ach die arme zieltjes toch !!!!
ik sta met hart en ziel voor 1000% achter de pvv en onze vriend wilders...