Stop de heksenjacht op ZZP'er in de zorg


Gast

/ #98

2014-02-12 15:27

Ik ben heel blij dat deze petitie is gestart.Aan de andere kant vind ik het verdrietig dat het nodig is en dat de belastingdienst maar bezig blijft om onze positie te ondermijnen. Zoveel ZZP'ers hebben hun nek uitgestoken en het risico genomen om zelfstandig te gaan werken en dat is toen ook erg gepromoot door de overheid.!!
Ook is inmiddels gebleken dat er in dec thuiszorg heel veel behoefte is aan onze zorg. Deze vraag zal alleen maar toenemen nu de plannen van de overheid er op gericht zijn om de thuiszorg nog verder uit te breiden. Het getuigt volgens mij van een gebrek aan lange termijn visie om zo met ons om te gaan. We zijn heel hard nodig in de zorg.
Daarnaast zit ook niemand er op te wachten dat we met z'n allen in de bijstand komen. Dat komt de staat ook niet ten goede en is een hele negatieve ontwikkeling.Ik hoop dan ook dat ze zich bij de belastingdienst realiseren waar ze mee bezig zijn en dat de rust weerkeert in ons werkgebied. Er is wereldwijd gezien al genoeg onrust en er staan al zoveel Zaken onder spanning. ik denk dat er bij de belastingdienst genoeg zaken zijn waar ze hun tijd beter aan kunnen besteden dan aan een groep werkers die ten dienste staan voor de zieke mens, met een heel modaal inkomen!

Met hartelijke groeten,
Tineke Berkhout.