Neen aan rekeningrijden voor personenwagens!

misnoegd

/ #118

2014-02-09 09:14

Ik kan het alleen maar eens zijn met alle reacties die ik hier lees.
Waar men vroeger nog enigszins "fier" kon zijn op wat België was en waar het voor stond, ben ik tegenwoordig beschaamd om te zeggen dat ik een Belg ben.
De hoge heren in Brussel die met ridicule, korte-termijn oplossingen de schatkist proberen te spekken, en hierdoor de brave belastingsbetaler het leven nog wat ondraaglijker maakt, blijven met gesloten ogen en een kraag vol arrogantie dit kleine landje de dieperik in duwen.
Vermindering van privacy (als we enigszins nog privacy hebben), verhoogde gemeentebelastingen (want de gemeenten lossen hun miserie zelf maar op), steeds maar sleutelen aan de woonbonus, de idiote en ronduit schandalige uitvoering (en verhoging) van het GASwetsysteem, verhoging verkeersboetes (ik ben het eens met de verkeerswetten, maar denk dat er efficiëntere manier zijn dan steeds de boetes omhoog te trekken), alsmaar duurdere taksen op benzine/diesel, ... -->vul het rijtje zelf maar aan.
Hier komt met het rekeningrijden dan nog maar eens een manier bij om het geld van de mensen te onttrekken. Geld van mensen die zich dagelijks inzetten in de economie. Mensen die doen wat goede burgers moeten doen zijn de dupe van de onkunde van onze hoge heren die zich "leiders" van dit land durven noemen.

Van mij mag het volk duidelijk laten merken dat wij het beu zijn.