Vrijstelling hondenbelasting voor onze stichting dieren !


Gast

/ #51

2013-07-01 11:04

Iedereen die niet alleen bereid is om elk dier, groot en klein een beter leven te geven, maar dit ook nog eens daadwerkelijk doet, hoort met open armen te worden ontvangen en NIET met een belastingaanslag.
Kinderen groeien op in een wereld waarin zelfs een dierenleven niets waard is en dan vragen wij ons achter ons oor krabbend af hoe toch die criminelen, vandalen, sadisten en moordenaars ontstaan.
Ik stel voor dat we voor de verandering nu maar eens alle dieren op de wereld (en de natuur ook) met rust laten en alle mensen die dieren als een accessoire voor thuis of in de tuin zien en dierenleed zien alsof het er allemaal maar bij hoort, aanslaan voor een fikste belasting voor het feit dat dat soort mensen zuurstof verbruikt.
Moord is bewust een leven nemen en dit geldt net zo goed voor dierenlevens. Wat mij betreft is iedereen die het redden van een dierenleven d.m.v. verzorging/eten/medische zorg hindert, bijvoorbeeld door hoge belastingen waardoor men moet bezuinigen op deze nodige zorg, maakt zich schuldig aan moord en doodslag.