Vrijstelling hondenbelasting voor onze stichting dieren !

Strijd met ons mee !!!

Wij zijn stichting zorgeloos dierenleven in Biervliet Zeeuws Vlaanderen

Op 28-6-2013 om 10.30 uur is de politie en een persoon van de gemeente Terneuzen bij de stichting geweest en wat is de conclusie ?

De stichting moet voor alle honden belasting gaan betalen, een stichting die géén subsidie krijgt van de gemeente, geen enkele steun.... en wij moeten nu hondenbelasting gaan betalen om de kas te spekken !!!

In plaats van dat de gemeente Terneuzen particuliere initiatieven ondersteunt, richt zij de mensen die zich bekommeren om dieren en de stichting ten gronde door geld te eisen. Nogmaals willen we aanhalen dat de gemeente ons op geen enkele wijze ondersteunt, dat de honden altijd bij ons op het eigen terrein vertoeven, poepen en plassen en dat we geen gebruik maken van de openbare weg.

Wij vinden het daarom onzin dat de gemeente Terneuzen ons honderden euros afhandig maakt.

HIER ZIJN WIJ OP TEGEN !!!

Strijd met ons mee en teken deze petitie die we gaan aanbieden aan de gemeente Terneuzen

Wat doet de stichting?

Zij neemt honden op in haar centre die ernstig verwaarloosd en serieus mishandeld zijn. Dieren die bij de stichting mogen revalideren en bij mogen komen van trauma. Deze dieren zijn door mensen pijn gedaan, zijn als oud vuil de straat op gezet, hebben nog dagelijks last van de ellende van andere mensen. Er zijn vrijwilligers die zich bekommeren om deze dieren en deze met liefde behandelen, met ze wandelen, met ze spelen en laten socialiseren. Sommige dieren zijn zo ernstig verwaarloosd dat ze niet meer herplaatst kunnen worden, zijn zo ernstig mishandeld dat ze mensen niet meer vertrouwen. Deze honden krijgen bij ons een warme mand, lekker eten, wandelingen en vooral veel liefde, respect en aandacht.

www.zorgeloosdierenleven.nl

Voor HULP : ING 5876621 ANBI

Stichting zorgeloos dierenleven bereikbaar via 06-46404548


Stichting zorgeloos dierenleven    Neem contact op met de schrijver van de petitie