We Want Stars and cars back

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie We Want Stars and cars back.


Gast

#1

2011-12-06 22:59

dit was de parade waardoor je contact had met de figuren. mijn kids genoten hier super meer van dan de normale parade's erg jammer als hij weg gaat
Yasmine

#2 Re:

2011-12-06 23:02

#1: -

Helemaal mee eens!! De interactie was schitterend!! Heb uren plezier beleefd aan de "onofficiele" showtjes die achter het podium werden opgevoerd! Dank je voor je steun!

guess who

#3

2011-12-07 22:16

Ik kan niet anders zeggen dan dat het heel erg jammer zou zijn als hij weg gaat. niet zozeer voor mij zelf, maar wel

voor de kleintjes. zal wel weer een of andere reden achter zitten die wij toch weer niet te horen krijgen.


Gast

#4

2011-12-08 18:13

Stars 'n' Cars verdwijnt niet hoor, enkel de show is weggehaald. In de plaats is hier een parade voor. Momenteel zit deze in de testfase, dus vind ik deze petitie ook wat overdreven. Binnenkort zijn ze namelijk van plan stars 'n' cars nog uit te breiden, showsstops in te voeren zodat ze een meet en greet met gasten kunnen doen van 5 minuten en er is zelfs sprake om hem 2 keer op een dag te laten uitrijden. 1 keer heen en dan 1 keer terug. Hierdoor word ook weer de hele parade route gebruikt en heeft iedereen de kans om op de eerste rij te staan. Daarnaast duurt stars 'n' cars nu ook 10 minuten, het gaat uiteindelijk om die auto's, die totaal geen aandacht kregen tijdens de show. Nu rijden ze zeer rustig en traag voorbij ipv in 2 minuten tijd.

Ook het Amerikaanse management staat hier volledig achter om van Stars 'n' Cars een volwaardige parade te maken. Laat hem nu maar eventjes doen in zijn testfase :-)

Gast

#5

2012-03-18 03:27

Een gat in de cultuur van dlp als ze dit veranderen..