stop kindergeweld en misbruik

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie stop kindergeweld en misbruik.


Gast

#101

2011-11-22 16:54

ga zp door
gast

#102 jezus

2011-11-22 19:51

Als jullie kut lui misbruikt zijn, vertel dat dan aan de rest van de wereld, zodat zij ook weten dat het wél schade toe brengt naar een kind toe..

Hou het dan niet voor je!!! dombo's
ervaring

#103 Pedo's zijn ziek!

2012-01-28 14:11

Dan moet onze schijnregering wel meewerken!
In Ter Apel loopt een pedo los, die ook nog eens voor de overheid werk en er is geen mens die er wat aan doet, zelfs niet bij aangifte!

Gast

#104

2014-06-02 13:54

Ik ben een moeder van een dochter van 15 en een zoon van bijna 8.
Mijn kinderen moeten om de twee weken naar hun vader, omwille alle toestanden die ze daar mee maken.Dreigen dat hij zichzelf van kant ga maken, hen volledige dag alleen laten omdat meneer gaan drinken is, dan thuis komen en mijn kinderen verwijten naar hun hoofd smijten dat ze mama toch liever zien( hij stelt zichzelf niet de vraag waarom dit zo is), roepen, schelden,heeft al eens de helft van z'n inboedel kapot geslegen...toen heeft m'n dochter mij opgebeld en ben ik hen gaan halen samen met politie, maar er wordt enkel een PV opgemaakt!! Dit soort geweld is voor mijn kinderen en voor mezelf ook ondraagbaar aan het worden.Iedere instantie stuurt je van Pier naar Pol! CAW heeft al een gesprek gehad met hem maar daar blijft het ook bij, moet een mens op den duur zelf het heft in handen nemen?? Ik ben het beu om onze kinderen zo te laten afzien van deze terreur in onze wereld,waar zijn "de rechten van het kind" als je ze nodig hebt!? Hoeveel tragedies moeten er nog gebeuren vooraleer onze regering en instanties iets gaan ondernemen??

Een bezorgde moeder.
Dennis en Ricardo van Dijk ( je zonen)

#105 Re: leugenaar

2019-06-13 12:30

#26: -  

Je roept op mensen een petitie te laten tekenen terwijl je zelf niet spoort en je eerste bewuste abortus al op je 15e had onder gaan 

Je bent een schande voor je familie waarvan jij beweert dat wijlen je vader je sexueel heeft misbruikt....totale onzin en gelogen. Je hebt tijdens je scheiding je ex man op laten pakken want hij zou je beide zoons sexueel hebben misbruikt, wederom ook gelogen en je ex man is altijd een goede man geweest en vader voor je opgelopen kind en jullie gezamenlijke kind....wijlen jou eigen vader en jou hele familie zijn achter je ex man gaan staan omdat het weer niet waar was. Jij hebt heel hard hulp nodig en je moet ophouden met die zieke geest van jou, om mensen hier wijs te maken dat je een slachtoffer bent. JIJ MAAKT ALLEEN MAAR SLACHTOFFERS!!  En volgens wijlen je vader was je al met je 13e met je kut op de loop!!

BESTE MENSEN GELOOF DEZE VROUW JOKE HAVERHOEK NIET WANT ZE LIEGT ALLES AAN ELKAAR! EN STOP MET HIER UW VERHAAL TE VERTELLEN WANT ZE DOET ER NIETS MEE. GA NAAR EEN GOEDE PSYCHOLOOG EN ZOEK DAAR HULP EN NIET BIJ DEZE PSYCHOPAAT. GOOGLE OP HAAR NAAM EN LEES WEDEROM EEN VERZONNEN VERKRACHTINGSVERHAAL!

 

 

ikbenwakker

#106 Re: nederland wordt beheert door pedo's.

2020-09-30 23:31

lees over staatsscretaris van justitie Demmink, lees over Wabeke en hin link met een georganiseerd netwerk van kinderpornografie en misbruik en de meest afschuwelijke, zelfs satanische rituelen met kinderen.  Ook jaap van Dissel wordt verdacht van afschuwelijke zaken met kinderen. Ga op onderzoek uit, te bizar voor woorden. En dit alles wordt voor ons verborgen gehouden door de gangbare media.  Justitie seponeert alsmaar zaken die met georgabiseerde kindermisbruik te maken hebben luister naar Argos, verhaal van Lisa.

Geen vertrouwen in deze schijndemocratie