Zeg NEE tegen asielzoekers in Albrandswaard!

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Zeg NEE tegen asielzoekers in Albrandswaard!.


Anonymous

#201 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 12:01

#198: diepe zucht - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 De "staatsmedia". Toe maar, alsof we in de DDR zitten.

Je hoort gewoon de populistenpraat eraan af: "gratis nieuw huis gratis inboedel", maar -zoals altijd- geen flauw benul van de werkelijkheid. Nee, die mensen krijgen geen "gratis nieuw huis", die mensen betalen daarvoor huur, net als iedere andere huurder in Nederland. Nee, die mensen krijgen geen "gratis inboedel", maar krijgen een inrichtingskrediet, een LENING dus, die ze moeten terugbetalen.

Hoe komt het toch dat jullie zo'n enorm grote mond over alles hebben, maar de ballen verstand ergens van? Informeer jezelf toch eens voordat je je scheur opentrekt!


Gast

#202 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 12:03

#198: diepe zucht - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Dit is de waarheid we zien het overal om ons heen gebeuren in ons land, wat een smerig intolerant kut geloof die islam ze zouden iedereen die de islamiet wil uithangen in europa er uit moeten flikkeren het hoort hier niet en heeft niks met europa te maken, er zijn nu  1 miljoen kijk eens hoen stempel dezel kut ideologie al op dit land drukt ,weg met de pislam kans gehad en verspeeld, je kiest voor ons of opflikkeren naar je achtelijkheid waar je voorouders weg komen het is genoeg geweest Let dit verraad 


Anonymous

#203 Re: Re: Re:

2016-02-06 12:04

#200: - Re: Re:  

 Niet begrepen wat die "vieze smerige linkse kut facist" geschreven heeft? Typisch.


Gast

#204 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 12:05

#202: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Het christendom had ook niets met Europa te maken en toch kregen we het door onze strot geduwd.

goodnight left side

#205 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 12:14

#201: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Zo ben jij achterlijk ofwat? Die huur betalen ze met een uitkering van ons belasting geld en die lening betalen ze af met ons belasting geld , oftewel wij draaien er voor op en hun hebben een gratis leventje , en kom aub niet met de onzin dat ze gaan werken want het allang feitelijk bewezen dat het meer en deel niet aan het werk gaat.

het is eigenlijk nutteloos om met zo linkse idioot als jou in discussie te gaan.


Gast

#206

2016-02-06 12:15

Begrijp best dat die mensen opgevangen moeten worden.
Maar ons land is al zo vol.
Veel ruimte is er niet meer.

Gast

#207 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 12:15

#204: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Islam is de grootste achtelijkheid op deze aardkloot,dat ga je niet met miljoenen importeren dat is suïcidaal , islam is islam er is geen gematigde islam er zal nooit een verlichting komen in de pislam want dat wordt van peuter afaan al geïndoctrineerd dat dat onmogelijk is ,islam gaat alleen met islam samen zelfs dan is het nog een grote plueriszooi omdat ze onder elkaar ook nog stammen oorlogen hebben, het hoort niet in het westen thuis, laat ze lekker in hun soep gaar koken in hun eigen achtelijkheid , alleen alevieten zijn zelf nadenkende moslims maar die worden dan door andere moslims als niet moslims gezien,ik hoef geen niet zelf nadenkebde religie achterlijkheid in europa opdonderen naar je grafzooi waar je roots liggen 

nee

#208 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 12:17

#201: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Geen ballen verstand ? Zou zeggen doe is een rondje Rotterdam of Den haag of plekken waar al "vluchtelingen" zijn.

 


Gast

#209 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 12:22

#205: goodnight left side - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ja, mensen die legitiem in Nederland wonen krijgen een uitkering als ze geen werk hebben. Net als iedere uitkeringsgerechtigde hebben ze de plicht om zo snel mogelijk aan werk te komen. Hoeveel uitkeringstrekkers zijn er in Zuid-Holland? Zijn dat allemaal statushouders? Die leven anders ook van mijn belastinggeld. Moet ik die ook het land uitwensen? Want ze zijn nutteloos uitschot van de maatschappij, laten we eerlijk wezen.


Anonymous

#210 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 12:25

#208: nee - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Geen ballen verstand, inderdaad. Domweg populisten napraten, terwijl je ondertussen al mag weten dat die alleen maar leugens verkopen, betekent niet dat je ergens verstand van hebt.


Gast

#211 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 12:33

#207: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Zeg eens, hoe krijg je zoveel domme praat op een hoop bij elkaar? Nogmaals, het christendom hoorde hier ook niet thuis, maar het is er ons wel ingeramd, tweeduizend jaar lang.

En jij wil het over stammenoorlogen hebben? Heb je enig idee hoe lang we hier in Europa vrede hebben? Verdomd kort pas (Noord-Ierland, Baskenland). En dan tel ik alleen West-Europa, want anders is het nog veel korter (Joegoslavië, Georgië, Tsjetjenië. Oekraïne).

Nooit geschiedenisles gehad? Of weer apestoned liggen meuren?

Als er geen gematigde islam bestaat, waar komen al die gematigde moslims dan vandaan?

En "achtelijkheid" is geen woord.


Gast

#212

2016-02-06 12:37

Ik ben tegen AZC omdat asielzoekers alles gratis krijgen, waar wij keihard voor moeten werken. Omdat ze onderontwikkeld zijn, niemand hen als werknemer wil, ze derhalve uitkeringtrekkers blijven en ons dus erg veel geld kosten. Daarbij de angst dat ze van ons zullen gaan stelen/inbreken. Ons mooie rustige dorp zal veranderen in een onrustig dorp, waarvan de waarde (mogelijk ook vd koophuizen) zal dalen. Een erg domme zet vd gemeente, want als ze er eenmaal zijn en ze blijken langdurig een hoop ellende en geld te kosten, kun je ze niet zo simpel meer wegsturen. Zint eer ge begint, zeiden onze wijze grootouders. Voorkom, eerdat het te laat is.

Gast

#213 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 12:45

#211: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Er zijn geen gematigde moslims dit zijn afvalligen, hoe kom je bij het fabeltje gematigde moslims , je doet je heel wijs voor maar je kennis is beperkt de islam predikt afkeur tegen de westerse samenlening velen ondervinden dit al dagelijks in omgang met moslims in hun wijken en op hun werk , heb een paar Turkse collega's waarvan ik dacht dat ze ruimdenkende moslims waren las een stukje in de krant over een afgaanse familie die tot het cristendom waren bekeerd en in een Asielzoekers centrum zaten en nu geen leven meer hadden omdat ze met de dood bedreigd werden, vertelde dit aan mijn Turkse collega's dat dit zo erg was ,hun antwoord eigen schuld, maar doe jij maar snel je oogkleppen weer op , churchill zei het al onze westerse maatschappij gaat er aan door het tollerant zijn tegen intoleranten net zoals het Romeinse rijk is gevallen van binnen uit, misschien moet je zelf wat meer aan geschiedenis doen nep intellectueel 


Gast

#214 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 12:53

#213: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Hoe ik erbij kom dat er gematigde moslims zijn? Omdat ik ze langs alle kanten om me heen heb wonen. Omdat mij geen enkele moslim probeert te bekeren, terwijl ik de Jehova's Getuigen toch zeer regelmatig aan de deur heb staan. Omdat ik van bijna niemand van de in Nederland wonende moslims ook maar het geringste beetje last heb.

Dit in tegenstelling tot de zogenaamde "bezorgde burger" die hoe langer hoe meer voor verxchrikkelijke ontrust en rotzooi in dit land zorgt. Die hoe langer hoe meer kosten op de belastingbetaler afwenteld met al die vernielingen, al die ME- en extra politie-inzet die nodig is om dat gajes in het gareel te houden.

Lees je eigen woorden over die Turkse collega's nog eens na en draai de zaken eens om. Dat jij hoort over iemand die zich tot de islam bekeerd heeft en nu bedreigd wordt. Zeg jij dan niet ook "eigen schuld"? Hoe ruimdenkend denk jij dat jij bent? Ik zal het je zeggen: veel en VEEL minder dan 99% van de moslims in Nederland.


Anonymous

#215 Re:

2016-02-06 12:54

#212: -  

 Lees de reacties van je landgenoten er eens op na en vertel me dan wie onderontwikkeld is…

ik zeg nee

#216

2016-02-06 13:08

Het is gewoon ons goed recht om er op tegen te zijn ! Wij hebben het recht om nee tegen zegge  tegen immigranten in onze gemeente!

 


Gast

#217 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 13:10

#214: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Islam is islam zoals het opgeschreven staat in het boek ,sorry ik zie weinig gematigde moslims zei alleen maar een toename van het salafisme in dit land , zie andere moslims ook traditionelere fudamentelere islam aan hangen het wordt alleen maar erger, er is sinds de tweede wereldoorlog alleen maar tegen het cristendom aangeschopt en deze lafaards zijn te bang om tegen de pislam aan te schoppen omdat ze er bang voor zijn deze domheid hoort hier niet kijk wat er in Turkije gebeurt meer dan 60% van de Turken in ons land stemmen deze idioot , allemaal beneveld door het islam facisme en dan ga jij beweren dat dat dat gematigde moslims zijn , er zit nu eenmaal een denkwijze in jouw hoofd maar nadenken doe je niet , het gaat om het zinnetje eigen schuld , en ik heb helemaal geen religie jehova's zijn ook religie idioten maar heb nog nooit een jehova geweld horen prediken, wat ik nu zeg is volgens jouw natuurlijk niet waar maar de pure islam is daesh taliban en het kapitalistische saoudie Arabië 


Gast

#218 Re:

2016-02-06 13:12

#216: ik zeg nee -  

 Precies, net zo goed als het voor anderen het goed recht is om er VOOR te zijn of om er niet voor en niet tegen te zijn. Alleen, die hangen geen varkens op, die verstoren geen raadsvergaderingen, die saboteren niet de democratie, die gooien geen vuurwerkbommen, die steken geen auto's in brand, die gooien geen ruiten in, die bedreigen geen politici en hun familieleden, die sturen geen kogelbrieven. Merk je nu het verschil?


Gast

#219 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 13:16

#217: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Hoeveel moslims zijn er in ons land? Staan die allemaal op de barricaden, lopen die allemaal met bomgordels of kalashnikovs rond? Sorry hoor, maar van al die moslims in ons land heb ik toch echt wel minder last, VEEL minder last dan van het schoelje met hun islamofobie.

Dat jij geen gematigde moslims ziet, is omdat jij ziende blind bent. Je woordkeuze spreekt boekdelen.


Gast

#220 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 13:25

#219: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ik heb wel last van culturen die het vertikken om te integreren omdat het niet mag van hun sprookjesboek ,wil je er een grote arabische Turkse enclave van maken mensen integreren helemaal niet ze gaan in wijken wonen met met hun eigen cultuur en blijven in deze achtelijkheid zitten  blijven Turks praten en arabisch, alles wordt na hun hand gezet ,jij denkt dat dit goed gaat komen hoeveel verstand heb jij eigenlijk, je doet je heel wijs voor maar nadenken doe je niet 


Gast

#221

2016-02-06 13:28

De volksheid in ieder Europeesch land loopt gevaar. Volksverraders negeren onze stem om zelf te bepalen wat er in dit land gebeurt voor eigen (rood kapitalistisch) gewin. Een ieder die zich hiertegen is een 'fout'. En dat terwijl zij zelf zich d\gedragen als een NSB'er. Imeand die het belang van een buitenlander zwaarder laat wegen dan die van zijn eigen volk.

Theo van ewald.

Anonymous

#222 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 13:29

#220: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Omdat mensen niet zulke xenofobe onzin praten als jij, doen ze zich heel wijs voor maar denken ze niet na, volgens jou? Doe eens een gok wat dat zegt over jouw "intelligentie". Loser.

Theo van Ewald

#223 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 13:30

#201: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ze krijgen wel degelijk voorrang op huizen. En dat geld? Dat is afkomstig van de belastingbetaler. Van de NEDERLANDERS. 

Rotterdammert

#224 Re:

2016-02-06 13:36

#182: De krant -  

 Slaap lekker verder.


Gast

#225 Re: Re: Re:

2016-02-06 13:39

#186: - Re: Re:  

Ik ben gewoon tegen en zie de voorstanders gelijk vakls en minderwwardig doen over een andere mening die hun niet zint.

Ik hou deze mensen dan een spiegel voor en geef ze het zelfde gedrag terug ja onderdaad.