Geldermalsen zegt nee tegen B&W

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Geldermalsen zegt nee tegen B&W.


Gast

#1

2016-01-21 19:18

Omdat ik er klaar mee ben dat de gemeente Geldermalsen willens en wetens de burgers voorbij gaat. Als je niet voor het volk opkomt dan heb je hier niks te zoeken.

Gast

#2

2016-01-21 19:23

Omdat het schandalig is hoe het b&w met ons als inwoners van Geldermalsen om is gegaan! En we willen nog steeds geen azc!
Wim van mou

#3

2016-01-21 19:31

was geen draagvlak voor een azc en gezien de recente ontwikkelingen,duitsland,zweden,almere etc met het uur minder draagvlak.

100% anti Vries en haar leugenbende


Gast

#4

2016-01-21 19:49

Voor de veiligheid voor mijn dochter en mijzelf en gebeuren teveel dingen de laatste tijd
Vol is vol eerst eigen volk helpen

Gast

#5

2016-01-21 19:56

Wij willen veilig zijn en veilig blijven ..in het dorp zijn genoeg problemen die eerst opgelost moeten worden. Het vertrouwen is weg , er is een plan gedeponeerd zonder overleg met de bewoners. Waar is de demonstratie

Gast

#6

2016-01-21 20:00

Wie ondermijnen de democratie? B&W. Burgers op het laatste moment wijsmaken dat ze inspraak hebben op een voorgekookt plan dat ze er doorheen willen drukken. En de schijnvertoning gaat gewoon door op 26 januari. Een voorgeselecteerde groep mag naar binnen. Al worden er nog 10 bijeenkomsten gehouden, het vertrouwen komt nooit meer terug. Ik ben in en in verdrietig door dit bestuur.


Gast

#7

2016-01-21 20:22

Het vertrouwen is volledig weg. Geheel terecht, gezien de gang van zaken. U noemt het een "inschattingsfout", in de hoop dat u ermee weg komt. Ik kan u vertellen dat er al een inschattingsfout is gemaakt bij het formeren van dit B&W. U bent niet integer. Vertrekken is de enige keuze die u nog heeft. Maak het niet erger. 

liefhebber van mooi Geldermalsen

#8 Gefaald!

2016-01-21 21:02

Niet transparant

Stiekeme beslissingen

Geen visie

Geen oplossing huidige problemen

Linkse achterkamertjespolitiek 

Minachting eigen bevolking

 

ik adviseer de heer de Geus ook gelijk zijn manipulatieve Biezen te pakken!

 

 

 

 

 


Gast

#9

2016-01-21 21:09

NIET integer! Nog nooit heb ik zo weinig vertrouwen in de lokale politiek gehad. Onze burgemeester had zelfs een nominatie ' beste bestuurder kleine gemeente'! De kwalificaties van De Vries in het juryrapport: 'Een goed empatisch vermogen en uitstekende communicatievaardigheden. Dat zijn karaktereigenschappen die medebestuurders waarderen in burgemeester Miranda de Vries. Daarnaast wordt ze geroemd om haar rust, het feit dat zij altijd het overzicht weet te houden, haar deskundigheid en haar creativiteit.'

Hoe verschillend kun je over iemand denken (collega's versus bewoners van Geldermalsen)? Dit zijn mijn inziens nou net alle punten waarop ze slecht scoort! Tijd voor een schoonmaak in bestuurlijk Geldermalsen!

Gast

#10

2016-01-21 21:38

Onbehoorlijk bestuur

Gast

#11

2016-01-21 22:44

Dit bestuur faalt .

Gast

#12

2016-01-22 00:40

Oké. laat ze maar gaan dan. Dan komt er hopelijk snel een college van B&W wat besluitvaardig zorgt voor opvang van asielzoekers. Fijne SGP-burgemeester ofzo.

Dit bericht is verwijderd door de schrijver ervan (Toon details)

2016-01-22 07:56Gast

#14

2016-01-22 08:02

mijn veiligheidsgevoel zal zeker minder worden als groepen arabieren in mijn dorp rond hangen. En als het AZC er staat hebben we er minimaal 10 jaar last van maar ik denk dat geldermalsen daarna nooit meer terug zal worden zoals het was! Deze vrouwonvriendelijke en homo-hatende cultuur hoort sowieso niet thuis in een westerse samenleving.

Gast

#15

2016-01-22 13:10

Ben tegen azc en voor aftreden mevr de vries tering wijf

Gast

#16 Re:

2016-01-22 14:24

#12: -  

 De SGP zal ook niet voor grootschalige opvang zijn. Onze christelijke gemeenschap heeft echt wel door dat als deze enorme instroom niet stopt (dit jaar 91000 exclusief gezinshereniging) Zij snel een minderheid zijn in Nederland. Waadoor ze net als in Egypte, libië, Syrie, Irak, Iran ........ onderdrukt gaan worden. 

We staan voor het grootste probleem na de tweede wereldoorlog. Helaas zijn er een aantal mensen die er belang bij hebben deze hoge instroom in stand te houden: politici, COA medewerkers en toeleveranciers.....  

Wij zijn geen racisten of tokkies maar gewone bezorgde Nederlanders .Een kleuter kan zien dat dit niet door kan blijven gaan.Omdat de politici achter de feiten aanlopen moeten de burgers een stevig tegengeluid  afgeven.

 

 

 


Gast

#17 Re: Re:

2016-01-22 16:55

#16: - Re:  

 Jullie leven in de collectieve waan dat de schreeuwers alle burgers vertegenwoordigen. En vermoedelijk hebben jullie ook maar weinig weet van wat de christelijke en gereformeerde gemeenschappen hier allemaal van vinden. Dominee van Halsema, die voor kankerhoer werd uitgescholden toen ze een spandoek verwijderde, heeft in ieder geval opgeroepen om tot een substantiële inspanning te komen voor de opvang van vluchtelingen. 

"Bezorgde Nederlanders".... die inmiddels tezamen al voor meer overlast hebben gezorgd dan alle AZC's in 25 jaar. En die hun medeburgers die een ander geluid durven te laten horen intimideren en bedreigen omdat ze "bang" zijn voor vreemde invloeden. Zelfs van een kleuter verwacht ik meer verstand.


Anonymous

#18

2016-01-22 17:04

wij worden in geldermalsen door b&w voor de gek gehouden het draait om geld die ze nodig hebben voor het tekort van 35 miljoen
vader van dochters

#19 Re: Re: Re:

2016-01-22 17:10

#17: - Re: Re:  

 Wat heeft geloof er mee te maken Geldermalsen sluit het politie buro en dan hier van die verkrachters binnen halen in de bijbel staat geloof ik heb uw naaste lief maar daar houden de asielzoekers zich niet aan en speciaal voor u een asielzoeker met een volle zak grijpt uw dochter met gemak amen


Gast

#20 Re: Re: Re: Re:

2016-01-22 17:41

#19: vader van dochters - Re: Re: Re:  

 U kent waarschijnlijk niet veel asielzoekers. Ik ken er wel, ook met dochters. En die hebben echt geen interesse in uw dochters, maar willen gewoon hun dochters een veilig en stabiel leven bieden. Net zoals u dat wilt voor uw dochters. 

In Nederland is incest, kinderporno, misbruik in de kerk, verkrachting etc. ook van alle tijden, maar dat maakt nog niet elke Nederlander een zedendelinquent. Dat wil niet zeggen dat ik niet vind dat nieuwkomers zich niet moeten aanpassen hier, ik vind dat ze direct moeten leren dat vrouwen en mannen in onze maatschappij een gelijke positie hebben. (Al is dat in de praktijk ook nog niet altijd zo)


Gast

#21

2016-01-22 17:43

De gemeenteraad is toch niet meer geloofwaardig. Opstappen allemaal. Mensen willen dit niet!! wanneer en wat is er voor nodig dat dit een keer doordringt bij de gemeenteraad. Als je je financiele fouten van jaren zo wil goedmaken? Waar ben je dan mee bezig.

Gast

#22

2016-01-22 17:45

Omdat burgemeester en wethouders en de gehele gemeente raad niet meer te vertrouwen zijn.

Gast

#23

2016-01-22 17:54

Als een college dat wordt geacht de burgers te vertegenwoordigen op een zo grove ondemocratische en geniepige wijze probeert de burger buitenspel te zetten en daarmee feitelijk de grondbeginselen van de democratie aanrandt, is er maar één juiste conclusie: wegwezen.
Wordt wakker Dwaas

#24 Re: Re: Re: Re:

2016-01-22 18:11

#19: vader van dochters - Re: Re: Re:  

 Beste medemens,

Diverse christelijke organisaties inclusief luitjes van SGP en CU hoor ik met regelmaat zeveren over dat we goed voor onze medemens en natuurlijk ook voor de vluchtelingen moeten zijn. Als medechristen wil ik u zeggen: natuurlijk moeten wij medemensten helpen, maar die medemensen vinden we ook dicht bij huis, in Nederland, in de schuldsanering, in uw straat, in uw familie.

Uw dwaze geleuter leidt er toe dat door de ongeremde instroom van radicale intolerante molims zijn hier de overhand krijgen en dit er mogelijk toe zal leiden dat de maatschappij hier onleefbaar wordt, net als in vele landen in het midden oosten. Homo's gooien ze van het dak af, vreemdgangers worden gestenigd en Christenen zoals u en ik hakken ze als eerste hun hoofden er af. Dus dwaas wordt wakker, lees eens een fatsoenlijke krant, verdiep je in de afkomst van deze mensen. Geloof niet in sprookjes en dominees die onzin vertellen. Help mensen die dankbaar zijn, geen personen die zeiken dat ze geen tv op hun kamer hebben, het eten niet halal is, het te lang duurt e.d. Mensen die je proberen te overheersen en de democratie afschaffen zodra het kan hebben we hier al genoeg. Wel eens verdiept in hoe in het midden oosten met anders gelovigen wordt omgegaan... dat is ons voorland... dankzij naieve wereldverbeteraars zoals u.


Gast

#25 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-22 19:05

#24: Wordt wakker Dwaas - Re: Re: Re: Re:  

 Misschien moet u eens achter de geraniums vandaan komen en in plaats van de stemmingsmakende (social) media klakkeloos te geloven deze mensen zelf ontmoeten. Ik heb al veel nieuwkomers mogen ontmoeten, moslims, christenen, atheïsten, homo's, mannen, vrouwen en kinderen en ik kan u vertellen: mijn hoofd zit nog steeds op mijn romp!! 

Over je verdiepen in mensen gesproken....