Formule-1-Ondertiteling-Ziggo

 

Beste dove/slechthorende Formule 1 fans.

Onze Nederlander Max Verstappen schittert helemaal  in de Formule 1. Wat een ongelofelijk debuut heeft Max gemaakt bij zijn allereerste race bij Redbull Racing in GP Spanje. Gelijk voor de winst gegaan. Dat heeft de Formule 1 fan's in Nederland helemaal los gemaakt. Keihard trots zijn we op hem. We mogen uiteraard verwachten dat we een hele leuke F1 tijdperk mogen beleven van onze superieur Max Verstappen de komende jaar en jaren.‎
 
Dat betekent ook dat wij absoluut zo veel mogelijk Formule 1 races willen volgen op TV wanneer onze held Max Verstappen rijdt.
De kabelgigant Ziggo is geweldig op 't gebied van het uitzenden van Formule 1 en naast ook talkshow's die over Formule 1 gaan. Daar mogen wij in Nederland zeker dankbaar voor zijn.
Alleen....voor ons, de doven en slechthorende is hét enorm vervelend dat wij de Ziggo programma's van Formule 1 niet kunnen volgen vanwege gebrek aan de ondertiteling. En daarnaast, onze Max is een Nederlander dus de interviews van hem zullen niet ondertiteld zijn.‎
In Nederland telt er in totaal 1,5 miljoen (!) doven, slechthorenden en mensen met gehoorproblematiek. Daarvan is zeker een groot deel fan van Formule 1 en van onze Max. Wij  missen door het gebrek van ondertiteling onmisbare informatie op de Formule 1 uitzendingen en talkshow's.
Momenteel hebben wij, Koos Faber en Evert Jaspers, bij Ziggo verzoek gelegd voor de invoering van de ondertiteling. Ziggo heeft ons laten weten hier verder naar zullen kijken.
Wij hopen met deze petitie de verzoek om ondertiteling op Formule 1 uitzendingen extra zet geeft om de kans van slagen te vergroten.
 
Help je ons mee? We stellen je stem zeer op prijs!
Go Max, we kijken er naar uit om jou elke race optimaal kunnen volgen door middel van ondertiteling!!!!