Falende Rechtssysteem Jeugdbescherming & kinderbescherming op de schop

Wanneer Onrecht,Recht wordt.Is Verzet Een plicht ! 

"Samen Sterk Never Quit" 

Nabestaanden van Geweldslachtoffers komen in Opstand tegen al het onrecht wat hun kinderen/dierbare en vele anderen zijn aangedaan waarbij de overheid & jeugdzorg en rechters gewoon wegkijken. 

Veel misstanden in het strafrecht waarin daders veel meer rechten hebben als de slachtoffers/nabestaande.

Daders die vrijkomen na een summiere straf die kunnen zich gewoon vestigen op steenworp afstand van de nabestaande en hun leven onder hun ogen weer oppakken. Geen spreekrecht voor de nabestaande bij TBS zaken omdat het voor de daders schending van HUN privecy en het schadelijk voor ze kan zijn.

TBS'ers krijgen podium in de rechtbank omdat hun het recht hebben in beroep te gaan.

Op 30 november 2017 dient hier een zitting over in de zaak Rowena Rikkers(meisje van Nulde)4 jaar en was op gruwelijk wijze om het leven gebracht in 2001 door Mike. J. Haar vader Martin Huisman en zijn dochter Rochelle (zus van Rowena) zijn nog steeds aan vechten hiervoor. Martin en Rochelle hadden spreekrecht aangevraagd omdat Mike J. op onbergeleid verlof mocht zonder dat de familie hiervan op de hoogte waren gesteld.Het spreekrecht werd niet toegestaan aan de vader en zus omdat dit niet mag bij TBS zaken dit zou een schending zijn voor de privecy van de dader(s) ! het zou schadelijk kunnen zijn ! Waarop volledig voorbij gegaan wordt aan de TRAUMA'S die ook hierbij kinderen/ouder hebben opgelopen zoals in dit geval de zus van Rowena Rochelle en vader Martin en verdere familie. 

Hoe het met de nabestaande/slachtoffers verder gegaan is tot op de dag van vandaag daar wordt nooit naar gekeken. Dus wij pleiten voor SPREEKRECHT ook bij TBS zaken in het belang van het verwerkingsproces van de KINDEREN en ouder(s)Recidive is bewezen en toch mocht Mike J. op onbegeleid verlof buiten de deuren van de kliniek. Hier gaat het alweer mis en kunnen er ernstige dingen gebeuren en nieuwe slachtoffers vallen.  

In de zaak van de vermoorde Sandra van Duijl. waarvan de dader Thijs van Z is. Hij was berecht volgens jeugdrecht omdat hij aan meerdere stoornissen leed en functioneerde als een 14 jarige hij mag nu 2 jaar na dato op proefverlof vanuit de jeugdgevangenis. Dhr. Geert Wilders heeft hier ook kamervragen over gesteld. 

De zaak van de op gruwelijke wijze vermoorde en verkrachte Anne Faber in 2017 waarvan Michael P. de dader een zwaar psychisch gestoorde patient is die niet mee wilde werken aan TBS maar nu in deze zich er wel voor open te willen stellen omdat dit voor hem in het voordeel zal zijn en hij minderlang hoeft vast te zitten.

Tariq Chatta Januari 2007 onder mystyeuze/verdachte omstandigheden overleden aangetroffen in een ondiep slootje Schiedam. Tariq was ook een vriend van Leon Groeneweg. Deze zaak werd op dezelfde dag binnen 3 uur afgesloten. Niks meer meegedaan. Deskundige tevens oud rechecheur Dick Gosewerhr en psygoloog deskundige Harrie Timmerman van Waarheidsvinding hebben een analyse opgemaakt wat terug te lezen is op www.waarheidsvinding.com   

Leon Groeneweg juni 2008 onder verdachte omstandigheden verdwenen/vermist waarop Leon 15 juni 2008 werd aangetroffen op/aan het recreatie strandje op de camping de Kruininger Gors Oostvoorne. Gebleken was dat Leon meerdere malen bedreigd werd met de dood en was gedrogeerd en ontvoerd door een jeugdbende uit Schiedam, naar deze camping en hebben hem vervoerd en vermoord. De ouders zijn al 9 jaar bezig met deze zaak fabruari 2017 is de zaak afgesloten ouders zijn nu bezig met een artikel 12 Sv procedure. Deskundige tevens oud rechecheur Dick Gosewerhr en psygoloog deskundige Harrie Timmerman van Waarheidsvinding hebben een analyse opgemaakt wat terug te lezen is op www.waarheidsvinding.com    

Hamidou Laiti werd in november 2015 op de Laan van Boles Schiedam bewust aangereden door een auto waarop hij overleed. De daders waren weggerend maar zijn op een later moment opgepakt en verhoord echter beroeppen ze zich op hun zwijgrecht en werden vrijgelaten ze lopen nog steeds vrij rond er is een beloning uitgeloofd maar niemand durft te praten deze jongen is vermoord en de daders werden gewoon vrijgelaten en justitie heeft het erbij gelaten. Zwijgrecht moet beter geregeld worden.

Dascha Graafsma werd in november 2015 vermist nadat ze uit was gegaan met vrienden is zij niet meer thuis gekomen.waarop haar vader Rene Graafsma via facebook zijn dochter als vermist melde. Later werd Dascha aangetroffen zij was aangereden door een trein. Politie ging vrijwel direct ervanuit dat het zelfmoord was. Later werd er een filmpje online gezet waarop te zien was dat Dascha bij het spoor liep Peter R de vries was de woordvoerder en ging ook uit van zelfmoord. Nadat het filmpje meerdere malen bekeken was explodeerde het op facebook omdat er nog een persoon bij Dascha liep. hierover is ook veel gemeld bij de vader Rene Graafsma. tot op heden zijn ze nog steeds bezig met een eigen onderzoek samen met het deskundige team TDO Joey Roelofs. Politie & jusitie gaan er al gelijk vanuit dat het zelfmoord is als er een lichaam wordt aangetroffen bij een treinspoor zonder een nader onderzoek te doen en op deze manier word er ook geen plaast delict gemaakt waardoor veel sporen verloren gaan. Het zou bij de wet veranderd moeten worden dat zodra er een lichaam aangetroffen wordt waar dan ook het direct als een plaats delict te beschouwen zodat er geen sporen verloren gaan.

Mitch Henriquez was op 27 juni 2015 bij een evenement aanwezig in Den Haag hij was aangeschoten en liep daar rond, waarop de agenten later vertelde dat Mitch zei ik heb een vuurwapen. op de beelden is daar niets over tergug te zien maar wat wel te zien is dat de agenten massaal op hem doken en hem doormiddel van nekklem stikte/wurgde. gebleken was vanuit www.waarheidsvinding.com dat de rijksrecherche niet naar de duidelijke beelden wilde kijken waarop duidelijk te zien was dat Mitch paars aanliep en al overleden was voordat hij in de bus meegenomen werd, agenten zeiden tegen elkaar hij is al dood. Er is echter pas een ambulance gebeld voor hem toen ze op het bureau waren maar dat was al te laat. De agenten komen nu voor de rechter waaruit nu gebleken is dat ze geen straf opgelegd krijgen. Dit is onverteerbaar en dat mag niet gebeuren dat agenten hier een vrijbrief krijgen en gewoon buitenproportioneel geweld gebruiken met dood tot gevolg dat hier niemand voor gestraft wordt (alsof ze ONSCHENDBAAR zijn) behalve de familie die levenslang heeft. 

Enschede de vuurwerkpamp : Explosie Vuurwerkopslagplaats Enschede In de middag van 13 mei 2000 ontstaat brand op het terrein van de vuurwerkhandel SE Fireworks in Roombeek West in Enschede. Terwijl de brandweer de brand blust exploderen de vuurwerk opslagplaatsen.
Door de explosies wordt een gebied van 42 hectare groot verwoest: 450 huizen gaan geheel verloren, in de omgeving raken 1500 woningen beschadigd. 
Er vallen 947 gewonden, waarvan er 527 in ziekenhuizen moeten worden behandeld of opgenomen. 
23 mensen komen om het leven.

De prelude: Op het bedrijventerrein aan de Tollensstraat in Enschede-Noord is sinds 1975 het kunstvuurwerkbedrijf van H. Smallenbroek gevestigd. Het bedrijf staat weliswaar vlak bij een woonwijk, maar de gemeente heeft vergunningen verleend en bovendien zal het bedrijf uiterlijk 31 december 2002 verhuizen naar een veiliger locatie.

Het bedrijf, dat in 1994 SE Fireworks gaat heten, is gespecialiseerd in het maken van professionele vuurwerkshows, maar importeert ook consumentenvuurwerk. Beide soorten vuurwerk liggen opgeslagen in 13 speciaal daarvoor gebouwde opslag- en werkplaatsen. Tijdens de bouw daarvan zijn er tijdelijk 7 zogeheten MAVOboxen neergezet, een soort prefab garages. Die voldoen niet aan alle eisen voor de vuurwerkopslag, maar krijgen toch een vergunning omdat het een tijdelijke voorziening is.
Na het gereedkomen van de speciale opslagplaatsen blijven de MAVOboxen echter in gebruik.

In 1998 nemen 2 werknemers van Smallenbroek, R.Bakker en W.Pater, de zaak over. Het bedrijf is zeer succesvol en moet de opslagcapaciteit op het terrein uitbreiden. Omdat er al sinds 1991 sprake is van verhuizing worden 7 zeecontainers neergezet om vuurwerk in op te slaan. Ook de zeecontainers voldoen niet aan de eisen die aan vuurwerkopslagplaatsen worden gesteld, maar SE Fireworks krijgt er wel een vergunning voor. In 1999 en 2000 worden nog 2 zeecontainers bijgeplaatst. 
Op 19 juli 1999 krijgt SE Fireworks een millieuwet vergunning voor het opslaan van 158.500 kg. vuurwerk. 
Het bedrijf heeft behalve de 2 directeuren en hun vrouwen nog 2 vaste medewerkers in dienst. Voor de vuurwerkshows doen ze een beroep op afroepkrachten. De handel in consumenten vuurwerk is aan strenge eisen gebonden. De verkoop aan consumenten mag maar gedurende een kort tijdsbestek voor 31 december plaatsvinden. Het professionele vuurwerk mag helemaal niet aan ongecertificeerde personen worden geleverd. Niettemin bestaat rond de vorige eigenaar, de huidige eigenaren en de medewerkers van SE Fireworks een netwerk van illegale handel in alle soorten vuurwerk. Ook kan in dit illegale circuit grondstoffen voor het vervaardigen van vuurwerk worden verkregen. Oude rechercheur Jan Paalman en Paul van Van Buitenen journalist heeft jarenlang onderzoek gedaan en zij zijn erachter gekomen dat hier op niet juiste wijze is omgegaan met het vuurwerk en wat het OM in de DOFPOT wilt stoppen ten koste van onschuldige slachtoffers. zie de you tube link.

www.vuurwerkramp.nl  de vuurwerkramp youtube  

Oud-Minister Els Borst  Detail :
Het OM volgde de twee deskundigen van het Pieter Baan Centrum en acht Bart 'sterk verminderd toerekeningsvatbaar' op de dag dat hij Els Borst doodde. 11 maanden later bracht hij ook zijn zus Loïs om, maar daar speelden geen religieuze motieven mee. De manier waarop hij haar doodstak, werd tijdens de rechtszaak wel tot in detail besproken. Het OM eiste 8 jaar cel plus tbs met dwangverpleging. Voor dit alles zover was gekomen betreft de rechtzitting was er een heel leger ingezet en plus minus 40 rechercheurs ingezet voor het onderzoek omdat zij een Oud-Minister was Hebben ze alles uit de kast gehaald om het onderzoek voort te zetten. Voor een normale burger die Dood aangetroffen wordt, is er al gelijk een oordeel "NOODLOTTIG ONGEVAL/ZELFMOORD" Dit noemen wij "PURE KLASSE JUSTITIE"van de bananen republiek Der Nederland !
 

Romy NIeuwburg 14 jaar was in juni 2017 vermist haar vermiste bericht en even als van Savannah Dekker tevens ook vermist werden massaal gedeeld op facebook. Romy werd op 2 juni 2017 overleden aangetroffen in een sloot. Er werd een 14 jarige jongen aangehouden en heeft inmiddels bekend Romy sekueel misbruikt te hebben en haar heeft gedood. Onlangs verscheen er een nieuws bericht dat de dader omdat hij 14 jaar is voor het jeugdrecht wordt veroordeeld en dat hij een jaar gevangennisstraf krijgt.Dit maakt ons nabestaande furieus en kunnen dit niet laten gebeuren.  

Savannah Dekker 14 jaar was op 1 juni 2017 ineens vermist haar fiets stond bij een voor haar ongewone bushalte verdekt opgesteld achter een boom. Via facebook werd massaal het vermiste bericht gedeeld mensen gingen allemaal meezoeken omdat de politie dacht dat het wel mee zou vallen wel waren ze in haar pc aan het onderzoeken. Uiteindelijk werd ze overleden aangetroffen in een sloot op 4 juni 2017. Uit de gegevens was gebleken dat ze een afspraak zou hebben met een jongen van 16 jaar. Deze was dan ook direct aangehouden. Op 23 november 2017 werd er door Omroep Brabant een bericht gedeeld waarin vermeld stond dat er geen "Doodsoorzaak" was gevonden en dat de dader naar alle waarschijnlijkheid gewoon hiermee wegkomt. Dit maakt ons nabestaande furieus en kunnen dit niet laten gebeuren. 

PESTEN MOET STOPPEN ! hieronder meerdere slachtoffers van pesten.

De 14 jarige Onur heeft door sexting in februari 2017 zelfmoord gepleegd hierbij werden de daders niet veroordeeld omdat dit hun toekomst kan schaden. 

Een 15 jarig jongen uit Heerlen heeft in januari 2017 zelfmoord gepleegd.

Een 14 jarig jongen uit Enschede heeft in februari 2017 zelmoord gepleegd.

Een 13 jarig meisje uit Pijnacker heeft in maart 2013 zelfmoord gepleegd.

Een 15 jarig meisje uit Staphorst heeft in december 2012 zelfmoord gepleegd.

Ouders van Onur hebben ten einde raad een petitie24.nl gestart "Stop Pesten"

 

Op 28 oktober 2017 beschermd wonen Middelburg werd er een jongen doodgestoken door een medebewonster. Augustus 2 maanden eerder was hij al eens eerder gestoken hij raakte zwaargewond en obverleefde ternauwersnood. maar het heeft nog eens kunnen plaastvinden en dit moest de jongen met de dood bekopen. 

 

Leeuwarden in de Pentitentiaire Inrichting bij de vader vleugel een knuffelcel voor de kinderen die hun vader mogen knuffelen ook zouden ze kunnen skypen met elkaar vaders krijgen een speciale behandeling en meer priveleges. dit zouden ze hebben gedaan om de voorbereiding op de terugkeer in de maatschappij voor deze patienten beter te laten verlopen. "waar halen ze het vandaan om zo'n zieke vader nog in aanraking te laten komen met zijn kinderen" waar blijft het belang van het KIND hier deze !!!

 

Onlangs kwam er een nieuws bericht voorbij waarbij je haren overeind gaan staan. een jongeman had namelijk meerdere malen dure "LEGO" gestolen als dat geen zwaar misdrijf is ?? Hij kreeg maar liefst 2 jaar cel opgelegd !! schandalig !! Dit moet stoppen deze ONZIN hierboven hebben we meerdere zaken benoemd waar weinig of helemaal NIET iet mee gedaan wordt laat staan een strafmaat. 

JEUGDZORG !!

Verzonden vanaf SINDS DE DECENTRALISATIE naar de gemeentes is het alleen maar moeilijker en erger geworden....De decentralisatie van de jeugdzorg heeft gezorgd voor een cultuur van wantrouwen onder zorgprofessionals. Het was de bedoeling dat de hulp aan kwetsbare kinderen door de verschuiving van rijk naar gemeenten zou verbeteren en zou zorgen voor snellere hulp waarin ‘het kind centraal’ staat.

Maar hulpverleners wantrouwen elkaar en schuiven verantwoordelijkheden af. Professionals vinden van elkaar dat ze incompetent zijn en spreken dat achter elkaars rug om ook uit. Ouders en kinderen worden nog nauwelijks betrokken bij besprekingen over hun problemen.Dus wordt er al helemaal niet aan goeie toetsing en waaarheidsvinding gedaan...wat lijkt van n mug n olifant maken....zodat de kinderen op n vreslijke manier weggeroofd worden ...uithun zo trouwe omgeving ...ook AMK met de nieuwe naam VEILIG THUIS....geeft n verkeerd beeld ...iedereen kan maar bellen...ook anoniem,,,met wat hij of zij denkt.

De slechte samenwerking blijkt uit onderzoek van Fontys Hogeschool in zes Brabantse gemeenten naar de jeugdzorg. Grootste probleem sinds de decentralisatie is dat zorgverleners niet weten wat ze van elkaar moeten verwachten. Ze twijfelen ook over hun eigen rol. Medewerkers die normaal schuldhulp bieden, moeten nu bijvoorbeeld het risico op kindermishandeling in een gezin inschatten. En tegelijk op de Mobile kosten letten. Verder zijn er heel veel zaken waarbij HET KIND de dupe is hiervan is ook een openbare facebook groep te vinden onder naam : Your Fear Is Their Power Jeugdzorg. Pien Scheltens is Deskundige in Jeugdzorg zaken en redt hierbij zoveel zij in haar vermogen heeft heel veel kindertjes. 
 
Wij kennen zeer schrijnende gevallen waarvan ook met dood tot gevolg dit is onverteerbaar dat er niet ingerepen wordt in gezinnen waar het WEL ECHT NODIG IS !! Zo gaat de jeugdzorg ervan uit dat altijd de moeder heilig gewaand is "niets is minder waar" Herman van Limbeek is een voorbeeld hiervan vader van drie mooie kinderen waarvan bij nu zijn exen hem het leven zuur maken en hem van alles en nog wat beschuldigen om maar het kind bij hunzelf te kunnen houden uit pure WRAAK. Het stond zwart op wit uitgesproken door de rechter. dat moeder hun zoontje moest thuisbrengen bij zijn vader maar madam heeft hem gewoon ontvoerd en niet gebracht. waarop vader in paniek zijn kindje als vermist had opgegeven. klaarblijkelijk was het mogelijk om een spoedrechter in te zetten die vervolgens geloofde wat ze allemaal over vader verteld had. het gaat hier om een moeder die zeer gevaarlijk is voor hun zoontje omdat zij al meerdere malen hem van zijn leven wilde beroven maar als vader heb je geen poot om op te staan helaas zijn er genoeg voorbeelden van moeders die hun kinderen gewoon ombrengen of erbij helpt met de huidige vriend zoals ook bij Rowena Rikkers is gebeurt. Zware verwaarloosing waarop ook nog eens een kind bij de goede ouder word weggerukt en gezet bij de moordenaar. Dit alles moet stoppen en kan zo niet langer. 
 
Wij hebben gelukkig kennis aan Marco van Der Beek die op facebook een site heeft opgericht voor Vermiste kinderen Nederland & Belgie waar een ieder kind die vermist wordt opgezet kan worden. Hij heeft met deze site al vele kindertjes terug weten te vinden door het massaal te delen met zo'n 10.000 leden. 
 
Martin Huisman heeft een besloten groep op facebook Steun Martin Huisman vader van Rowena(meisje van Nulde) hier krijgt hij met zijn dochter Rochelle heel veel steun van alle mensen.u bent van harte welkom.    
 
Marijke Harkema heeft een besloten groep opgericht op facebook voor nabestaande lotgenoten Erkenning Voor Geweldslachtoffers hier kunnen nabestaande zich aanmelden die ook niet gehoord worden door justitie u bent van harte welkom.  
 
Wij hopen dat deze petitie zal bijdragen om het verschil te maken want zoals Dhr. Geert Wilders zegt "Genoeg = Genoeg" het moet klaar zijn met de overheid en jeugdzorg waar de daders een podium krijgen en nabestaande slachtoffers de afgrond geboden wordt Take I't Or Leave I't zeggen ze dan. 
 
Openbaar delen zou fijn zijn zodat wij allen onze krachten kunnen bundelen. 
"Samen Sterk Never Quit" 

  

  

 

 

 

 


Martin Huisman-Pien Scheltens Deskundige in jeugdzorg zaken-Marijke Harkema    Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Martin Huisman-Pien Scheltens Deskundige in jeugdzorg zaken-Marijke Harkema toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...