Cooper hoort thuis!

Update van LAAT Cooper VRIJ

Allemaal heel erg bedankt voor de steun en de lieve woorden. We gaan binnenkort de petitie aanbieden aan de Burgemeester van Groningen en hebben nu een voorstel voor een afspraak ingediend. Delen en tekenen wordt nog steeds enorm gewaardeerd, zonder jullie zijn we nergens. Het is nog steeds zinvol, dus mocht je dit nog niet gedaan hebben: laat je horen!! We hopen dat door jullie hulp burgemeester Schuiling ons snel te woord zal staan en zich van zijn menselijke kant laat zien. Cooper hoort thuis!

In november 2023 is de hond Cooper in beslag genomen door Burgemeester Schuiling van de gemeente Groningen. Volgens een anonieme tester zou de hond gevaarlijk zijn. De Universiteit Utrecht en Mw Koome van Stichting Hond in Nood, waar Cooper vanaf 10 mei 2024 in training is geweest, komen allebei tot een compleet andere conclusie: er is niets mis met Cooper.

Desondanks komt hij nog steeds niet naar huis. De gemeente heeft hem op 7 juni 2024 weer meegenomen en hij zit nu weer in de kennel.

Op de video van Stichting Hond in Nood is te zien hoe relaxed en gehoorzaam Cooper is en dat hij goed te begeleiden en te controleren is.

Wij vinden dat de Burgemeester moet heroverwegen om Cooper toch terug naar huis te laten gaan. Ook willen wij andere hondeneigenaren bewust maken van de gang van zaken in Groningen wanneer hun hond een incident veroorzaakt. Groningen heeft er geen ervaring mee zoals de afdeling Toezicht en Handhaving zelf toegeeft. U kunt in geval van een bijtincident van uw hond in een ongelofelijke draaikolk terecht komen van mensen die er geen ervaring mee hebben én uw hond dood willen als hij niet heel rap herplaatst wordt.

ESTHER KRUYT

STICHTING HOND IN NOOD

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, ga ik ermee akkoord dat Laat Cooper VRIJ alle informatie kan zien die ik op dit formulier verstrek.


Ik geef toestemming om de gegevens die ik op dit formulier verstrek te verwerken voor de volgende doeleinden:
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...