Behoud van gezellige familiecamping de Put zonder arbeidsmigranten

HELP ONS OM TE VOORKOMEN DAT ER ARBEIDSMIGRANTen GEHUISVEST WORDEN OP CAMPING DE PUT

Camping de Put is verkocht aan meneer Hans Kramer.

Hij heeft ons(de campingbewoners) via een brief op 10/12 te kennen gegeven de camping te gaan upgraden naar de huidige kwaliteitseisen en qua capaciteit te vergroten.

Op donderdag 20/12/18 hebben wij via lokale media vernomen dat meneer Kramer plannen heeft om arbeidsmigranten op onze camping te huisvesten.
Het Molenwaardse college staat daar, onder strenge voorwaarden, positief tegenover. 
Via onderstaande link is het mogelijk het krantenartikel te lezen.

Berichtgeving camping de Put

Wethouder Frank Meerkerk geeft aan het een potentieel risico te vinden maar vind onze camping de ideale locatie voor activiteiten die hij niet in de gemeente wil hebben.
Er is strenge controle nodig en de gemeente eist naar eigen zeggen van de nieuwe eigenaar bijna extreme maatregelen om de openbare orde en veiligheid te garanderen.

Als dit soort dingen nodig zijn alvorens een groep arbeidsmigranten te huisvesten moeten wij ons afvragen of dit wel een groep is die wij op onze kleine, gemoedelijke, kindvriendelijke familiecamping willen hebben.

Wat te denken van de bewoners in Ottoland en omringende dorpen. Wat gaat dit voor u betekenen? Een groep van arbeidsmigranten die op steenworp afstand van het dorp onder streng toezicht in de gaten moeten worden gehouden. 
Dit alles gaat plaatsvinden naast jullie voetbalvereniging VVAC. Ook zij zullen hiermee geconfronteerd worden.

Zoals wij begrepen hebben is er op 15 januari een openbare vergadering waarin deze kwestie door de gemeente besproken gaat worden.
Wij willen met deze petitie aantonen dat er veel tegenstand voor dit plan is. Zowel bij de campingbewoners als inwoners van Ottoland en omgeving.
We moeten de gemeente en meneer Kramer doen inzien dat dit plan verstrekkende gevolgen heeft voor de bewoners van camping de Put , Ottoland en omliggende dorpen. 

Klinken de plannen van de gemeente u ook niet goed in de oren??
Heeft u hier ook vraagtekens bij?

Help ons dan als campingbewoners en inwoners van Ottoland en omgeving om de gemeente duidelijk te maken dat we het niet eens zijn met de plannen.

Teken onze petitie en dan kunnen we er met elkaar voor zorgen dat camping de Put zijn authenticiteit behoud!

Hartelijk dank voor jullie bijdrage.

Met vriendelijke groet,

Angela Bazen- van Neijenhoff
Namens campingbewoners van camping de Put

 

 PS: er kan 1 handtekening per e-mail adres geregistreerd worden. U krijgt een email om uw handtekening te bevestigen, dit kan in uw spam terecht komen.

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Angela Bazen van Neijenhoff toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...