Afschaffen verplichte eigen risico gezondheidszorg

Het is genoeg geweest! We betalen maandelijks een hoge premie om ons te verzekeren voor onze gezondheid, dit is logisch want gezondheidszorg is nou eenmaal duur, en hier zal niemand over klagen. Maar sinds een aantal jaren heeft de overheid bedacht dat er een verplicht eigen risico ingevoerd moest worden, een bedrag dat dit jaar al oploopt tot 360 euro. Mensen met een minimuminkomen kunnen nu dus niet meer voor hun gezondheid kiezen, want ze kunnen dit bedrag echt niet betalen. Laat staan als je een gezin hebt dat van een laag inkomen moet rondkomen elke maand. Mensen gaan wachten met naar een arts te gaan, of halen hun medicatie niet meer op bij de apotheek, dit is gevaarlijk, voor sommige mensen zelfs dodelijk!!

Dit MOET stoppen. Het is niet eerlijk dat alleen mensen die genoeg verdienen nog naar de dokter kunnen gaan en hun medicatie kunnen nemen. Gezondheidszorg is een belangrijke levensbehoefte, en zou echt geen luxe moeten zijn. Er wordt aan zoveel uiteenlopende dingen veel te veel geld uitgegeven door de overheid, hier kan makkelijk op bezuinigd worden. Maar laten we nou niet gaan bezuinigen op de gezondheidszorg, dit is een groot goed en belangrijk voor elk mens, arm of rijk!!

Laat het dan teruggaan naar het eerste jaar van alle veranderingen, dat mensen die geen zorg gebruikten een bedrag terugkregen aan het einde van het jaar. Of kom met andere oplossingen..

Help mij mee en teken deze petitie. Het is heel belangrijk voor elk mens dat we zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen Alvast heel erg bedankt!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Joyce van Bijnen toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...