Steun een groen Park Spoor Oost

Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Dien je bezwaarschrift in tegen de bouwplannen op Spoor Oost - Ten laatste op 2 APRIL

2015-03-27 15:35:11

PSO sprak er al een tijdje over. Nu is het zover. Voordat we de bouwvergunning van Spoor Oost aanvechten willen we jullie uiteraard alle kansen geven om je bezwaren kenbaar te maken. Een bezwaarschrift kost geen geld. Het is een laagdrempelige manier om je grieven officieel kenbaar te maken. De stad moet op je bezwaren een antwoord geven. We bieden je 3 modellen aan zodat je zeker bent dat je bezwaar ontvankelijk kan worden verklaard. Stuur dit door aan je buren, vrienden en kennissen in de buurt en laat hen dit mee afdrukken en tekenen! Samen maken we Spoor Oost beter.

Model 1 - Leeg sjabloon
Dit model bevat geen standaardbezwaren.Je kan het zelf invullen op je computer of pen en papier gebruiken. Bedoeling is dat je in eigen bewoordingen aangeeft wat je problemen zijn met de bouwplannen en wat je graag wil veranderd zien.

Model 2 - Specifiek bezwaarschrift
Dit bezwaarschrift bevat een samenvatting met de belangrijkste argumenten tegen de bouwplannen.
Model 3 - Uitgebreid bezwaarschrift

Dit bezwaarschrift is de uitgebreide versie met een uitvoerige beschrijving van de argumenten. Het bevat specifieke eisen op het einde die jezelf ook nog kan aanpassen

Hoe ga je verder te werk?

  • Lees - indien je dit wil - de bouwplannen erop na. Die kan je integraal downloaden (klik hier). Daarna kies je eerst één van de model-bezwaarschriften.
  • Nadat je het bezwaarschrift hebt afgedrukt moet je het ofwel aangetekend (bewijs van verzending) versturen of afgeven op het stadhuis (Grote Markt 1, 2000 Antwerpen). Je vraagt expliciet om een ontvangstbewijs. Dit moeten ze je geven.
  • Je mag het ook komen afgeven op ons infocafé op 30 maart in Pleinhuis Zermatt om 20u00. Wij zorgen er dan voor dat het op de juiste plaats terechtkomt met een ontvangstbewijs.

DEADLINE VOOR INDIENEN - TEN LAATSTE 2 APRIL

MEER INFORMATIE NODIG?

Klik door naar onze website www.parkspooroost.be of mail naar parkspooroost@outlook.com


Bewonersvereniging Park Spoor Oost

Infocafé - 10 februari - maak Spoor Oost beter met je eigen bezwaarschrift

2015-02-02 09:50:53

Beste sympathisant,

Je tekende onze petitie samen met 2733 andere personen 'voor een volwaardig park op de NMBS site van Spoor Oost'. We willen je hier uitdrukkelijk voor bedanken. De petitie hebben we via een aangetekend schrijven op 21 januari 2015 overgemaakt aan het Antwerps schepencollege.

Maar, we hebben ook nog enkele belangrijke berichten voor jou.

  1. Op 10 februari 2015 vindt er een open infocafé plaats in pleinhuis Zermatt te Borgerhout. We nodigen je hiervoor graag uit via volgende link naar onze webpagina of facebook-evenement. Waarom? Op 23 januari 2015 besliste het Antwerps schepencollege op voorstel van schepen Rob van De Velde over de definitieve invulling van de site. Tijdens het infocafé informeren we je over de beslissing en de mogelijkheid tot het indienen van bezwaarschriften om Spoor Oost nog beter te maken dan het nu is.

    Interesse? Kom af en schrijf je vrijblijvend in via ons facebook-evenement of e-mail naar parkspooroost@outlook.com.

  2. Wil je permanent op de hoogte blijven van onze initiatieven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Park Spoor Oost. Hoe? Klik op volgende link en laat je gegevens achter.

  3. Je kan ook (gratis) lid worden van vzw Park Spoor Oost. Op deze manier steun je onze boodschap en kunnen we het draagvlak voor een volwaardig park vergroten. Wil je (gratis) lid worden? Klik dan door naar onze ledenpagina op onze website.


Namens de bewonersvereniging Park Spoor Oost


Bewonersvereniging Park Spoor OostDeel deze petitie

Help deze petitie meer handtekeningen te krijgen.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...