NewYorker moet blijven in Spijkenisse!

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Petitie-Update

2022-03-23 20:34:04

NY_Nissewaard_2-end.png
Beste ondertekenaars,

Vorige week heb ik de handtekeningen (op dat moment 704) aangeboden aan de Centrummanager van het Spijkenisse. Hij blijkt echter geen betrokkenheid te hebben bij de plannen mbt de herindeling van de Noord/Zuid-passage omdat dit niet meer binnen zijn werkgebied ligt. Desondanks heeft hij toch deze petitie besproken met de vastgoedeigenaren. Zij hebben aangegeven de petitie te delen met de contactpersoon bij het hoofdkantoor van NewYorker (voor wat het waard is). 

De centrummanager gaf echter ook aan dat het de eigen keuze van NewYorker is geweest om te vertrekken uit het dorp en dat van een verplichte verhuizing geen sprake was. Alles is er aan gedaan om de New Yorker voor het stadscentrum van Spijkenisse te behouden maar het mangement van NewYorker heeft  helaas besloten dat een locatie in Spijkenisse niet past binnen hun vestigingsstrategie.

Morgen, donderdag 24 maart, sluit NewYorker Spijkenisse dus definitief haar deuren!! Zeer spijtig, maar helaas niet meer terug te draaien. Niet alleen sneu voor alle vaste klanten, maar zeker ook voor het personeel!! 

Laten we met z'n allen hopen dat deze keten in de toekomst terug zal keren naar het centrum. Wellicht dat al jullie handtekeningen ze op andere gedachten zal brengen.... al vermoed ik dat we voor kleding van NewYorker andere vestigingen op moeten gaan zoeken (Vlaardingen, Zuidplein, Alexandrium, Dordrecht, Den Haag, etc....).

Ik wil jullie in ieder geval hartelijk danken voor de geboden steun door het ondertekenen van deze petitie!!!

#RS


RS



Deel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.



Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...