Zonder onze inzet word het prachtige natuur gebied, waar veel wilden dieren leven, tussen Beers en Linden, een van de grootste vakantieparken van Europa.

Natuurgebied Dommelsvoort, Tussen Beers en Linden, word door Topparken omgebouwd tot een van de grootste vakantie/villa parken van HEEL EUROPA! Op een grote waterplas gaan zij eilanden bouwen en deze vol zetten met villa's. 

In dit natuurgebied leven onwijs veel soorten (water) vogels, konijnen, hazen, vossen, dassen, reeën, noem maar op. De mooie wilden bloemen die overal groeien, die kleur geven aan de wereld waar de bijen en vlinders etc. van leven. Dit zal allemaal verstoord worden. Genieten van deze natuur en de rust zal vergaan. 

Na verwachting komen er op een mooie zomerse dag meer dan 10.000 mensen op dit park af. Naar horen komt er een winkel centrum en een casino. Ook hebben zij plannen over het uitbreiden van strand gebied. 

De rust zal vergaan voor mens en dier. De wilden dieren worden verjaagd. Het uitzicht tijdens een fietstocht of wandeling zal verpest worden door enorme villa's en er zal geluids overlast komen van de duizende bezoekers die hier naar toe komen. Door de drukte zullen er meer files komen en ongelukken gebeuren, de infrastructuur zal aangepast word gericht op het vakantie park.
De veiligheid van een dorp zal worden ontdaan. Lekker rustig met je gezin en je hond een wandeling maken langs de waterkant, genietend van de wilden vogels. Een konijn of ree spotten. Picknicken langs het water zonder iemand tegen te komen. Het zal allemaal verleden tijd worden. 

Maar niet als wij hier iets tegen doen. De natuur en dieren hebben geen stem. Maar wij wel. Teken deze petitie. Deel deze petitie zoveel mogelijk en laat iets van je horen. Ik geef niet op! En hopelijk jij ook niet. Help mij mee in deze strijd!

De dieren hebben recht op een mooie, rustige en veilige omgeving. 

Topparken ziet euro tekens! Wij zien natuur verstoring en dieren zonder veilige, rustige woonplek.

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Carina toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...