ZONDER HORECA, geen gemeente. Ook wij hebben een stem.

TEKEN DIT ALS JE ACHTER DE HORECA STAAT, EN NIET EENS BENT MET BLINDE BESLUITEN VAN ONDERMEER DE GEMEENTE EN DE BEWONERS. OOK DE KLAGERS GENIETEN VAN DE HORECA. KIJK EERST NAAR EEN GEZAMELIJKE OPLOSSING VOORDAT JE IEMAND INKOMEN AANTAST. OOK DIT VALT ONDER PESTEN.

Regels.. Ze zijn er nou eenmaal, en als ondernemer heb jij er hier en daar nog wat meer.

aanvragen, overleggen, toestemmingen. Je moet je er allemaal aanhouden.

Wij als horeca werken hard om het jullie naar je zin te maken, en te houden!

Iedereen maakt gebruik van de horeca of het nou via werk is, of je vrije tijd. We genieten er allemaal van.

En je hebt het vast allemaal wel.. je vaste kroeg, restaurant, club of beachclub.

het liefst geniet je ervan met een terrasje en een zeldzaam nederlands zonnetje!

neem dit dan niet af door alleen maar te luisteren wat een paar buren zeggen, die in een horeca gebied wonen. Bekijk het ook is door de ogen van de ondernemer. dit is ons leven dit is ons inkomen. Loop als gemeente niet alleen de klachten om te klagen achterna. Maar kijk een keer naar wat er in de realiteit gebeurd.

 

Ik ben Jim den Harder eigenaar van Jimz pub Den Haag. ik volg de regels en sta achter mijn terras! dit is voor alle ondernemers, klein of groot. wij doen dit met ze allen dus neem onze stem niet weg!

Horeca is niets zonder zijn terrassen.

TEKEN DIT ALS JE ACHTER DE HORECA STAAT, EN NIET EENS BENT MET BLINDE BESLUITEN VAN ONDERMEER DE GEMEENTE EN BEWONERS. OOK DE KLAGERS GENIETEN VAN DE HORECA. KIJK EERST NAAR EEN GEZAMELIJKE OPLOSSING VOORDAT JE IEMAND INKOMEN AANTAST. OOK DIT VALT ONDER PESTEN.

Dank jullie wel! 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Jimz Pub toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...