wij willen Jan Decleir als enige echte sint in de nieuwe reeks van 'dag Sinterklaas'

 

 

Na 25 jaar zullen er eindelijk nieuwe afleveringen gemaakt worden van 'Dag Sinterklaas', maar blijkbaar zou dit zonder jan Decleir zijn. 

jan Decleir is voor iedereen, groot of klein, de énige echte sinterklaas en zal dit ook altijd blijven! wij vinden het niet kunnen dat jan Decleir hiervoor zomaar aan de kant wordt grschoven, zelfs al heeft hij dit jaar nog de nieuwe Sinterklaas film ingeblikt. 

 

ook moest hij dit nieuws zelfs van iemand anders vernemen.. 

Graag dus deze petitie ondertekenen zodat de programmamakers van 'Dag Sinterklaas' beseffen wat het belang is , alvast in het geloof in de Sint & wat Jan Decleir als de Sint voor ons heeft betekent en dan natuurlijk terug komt op zijn beslissing! 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Kimberley Buysens om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...