Wij, ondernemers en ZZP rs in de Nederlandse Film en Televisie wereld vinden het een maatschappelijke plicht van de NPO om bij te dragen in de kosten voor financiëel getroffen Film en Televisie makers

Wij uiten grote zorg over de houding van de NPO in deze crisis:

‘..De NPO heeft laten weten dat elke partij in de branche z’n eigen verantwoordelijkheid heeft en op dit moment geen algemene maatregelen wil voorzien die erop zijn gericht te voorkomen dat de (financiële) problemen door uitstel of afstel van producties louter bij producenten terecht komen...’

De Nederlandse Publieke Omroep, betaald uit overheidsgeld, zou zonder al deze, door de Corona Crisis, getroffen zzp rs en film televisie producenten geen programmering hebben.

Wij zien het als maatschappelijke plicht dat ook de NPO, net als alle andere overheidsinstellingen bijdraagt in financiële oplossingen.

 


Nederlandse Film en Televisiemakers    Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Nederlandse Film en Televisiemakers toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...