Weidevenne:Veiligheid voor alles!!!!!

Vanaf augustus (nieuwe schooljaar) 2014 zal er in de Brede School de Kraal, gevestigd in de Nijlstraat in de Weidevenne te Purmerend, een dependance komen van de Islamitische school "De Roos".

Circa 80% van de leerlingen( met een verwacht gemiddeld aantal van 350 leerlingen) zal van buiten Purmerend (o.a. uit Zaandam) komen en deze zullen gebracht worden met eigen vervoer.

Logisitiek gezien zal dit, naar onze mening, een enorme verkeerschaos gaan veroorzaken, waarbij volledig de veiligheid (rondom de school)  in het geding is.

Er zullen enorme files ontstaan op de Laan der Continenten, Zambezilaan, Amazonelaan (er is zelfs sprake van opening van de bussluis tijdens spitstijden), Nijlstraat.

Het verkeer wat Purmerend weer moet verlaten zal extra files en overlast veroorzaken op de Jaagweg en de aansluiting A7. Waarbij de veiligheid (van voornamelijk onze kinderen) niet gewaarborgd wordt.

Veiligheid voor alles, steun ons in deze petitie! Wij hebben geen inspraak gekregen, dit kan alleen op deze manier, laat uw stem gelden.

U kunt dit anoniem doen, uw emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

 

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik veiligverkeernijlstraat toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...