Uw steun gevraagd om ouderen te helpen om De Ontmoeting open te houden, zodat ze niet vereenzamen.

Wij, bewoners van Mandela in Apeldoorn, familieleden van bewoners, zorgverleners en overige bezoekers van “De Ontmoeting” willen dat deze locatie open blijft.

Hier vinden mensen elkaar voor een praatje, een maaltijd, een gezellige activiteit.. Veelal (hoog)bejaarde mensen, die aan huis gebonden zijn. Die dus niet naar een andere locatie kunnen gaan om daar aan activiteiten deel te nemen.

Nu wil de gemeente Apeldoorn geen subsidie meer verlenen en zal “De Ontmoeting” zijn functie per 01-01-2021 gaan verliezen. 

Dit gaat voor heel veel vereenzaming zorgen onder een groot aantal bewoners. En ook signalering van problematiek zal achteruit gaan.Het is echt zo verdrietig, veel bewoners kunnen er niet van slapen. Juist omdat Mandala deze voorzieningen biedt, De Ontmoeting, srv wagen, kaasboer, groenteboer, geweldige zorg hebben ze ervoor gekozen om hier te gaan wonen, zodat ze niet in een isolement zouden raken als ze niet meer in staat zijn om de deur uit te gaan. De mensen van De Ontmoeting hebben een kort lijntje met de zorg en helpen bewoners met van alles. Dit moet gewoon zo blijven.Als u ook vindt dat “De Ontmoeting” geopend moet blijven plaats dan alstublieft uw handtekening. 

  1. FB_IMG_1581583346263.jpg

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Mery Weijenberg om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...