Stop het uitmelken van de zwaksten in dit land!!!

Steeds meer mensen leven in armoede in Nederland. En dat moet stoppen! Niet morgen, vandaag nog! Het is niet acceptabel dat je eigen volk moet bloeden om een of andere economie staande te houden. We begrijpen allemaal dat we zuiniger moeten zijn, maar er is een grens. Je kan nu al in 2012 zien wie geld voor de tandarts heeft en wie niet. Voedselbanken komen artikelen tekort door de grote armoede. Elke dag worden duizenden tonnen aan voedsel gewoon weggegooit! Kan een supermarkt etenswaren niet gewoon uitdelen ipv weggooien? Ik heb het hier over NEDERLAND! Die armoede in dit land moet stoppen, de regering zou zich moeten schamen dat ze een regering is van een land waar mensen naar voedselbanken moeten gaan! De regering zou zich moeten schamen dat hun eigen volk de verwarming niet meer durft aan te zetten! Er moet een limit komen aan de gelden die continu naar Griekenland stromen, of het moet ergens anders gehaald worden -  want je eigen volk, beste regering, gaat gebukt.

http://www.nu.nl/geldzaken/2975371/meer-mensen-in-armoede-in-nederland.html

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Sandra Freitag toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...