Sportschool mag niet haar volledige eigen ruimte gebruiken; teken de petitie om dit gebruiksverbod te annuleren!

Sportschool mag niet haar volledige eigen ruimte gebruiken; teken de petitie om dit gebruiksverbod te annuleren!

Na zoveel maanden gesloten geweest te zijn door Corona, kon de sportschool Jenergy in Oegstgeest op 19 mei jl. eindelijk weer open! Mede door alle mensen die vorige keer de petitie hebben getekend + aandacht in de lokale media hebben we na ruim 1 jaar de vergunning gekregen van de gemeente om van 3 kleinere ruimtes naar 1 grote ruimte te mogen verhuizen. Dit ging allemaal gepaard met verregaande eisen van de verantwoordelijke wethouder; de sportschool mocht er geen enkele vierkante meter op vooruit gaan ("het streven is om de sportschool even groot of kleiner te maken dan wat het nu is" vertelde hij zonder uitleg) waardoor niet alleen de ruimtes aan de overkant afgestoten zouden moeten worden, maar ook een gedeelte van de nieuwe ruimte afgezet moest worden en ongebruikt laten. Daarbij zou een afscheidende muur gebouwd moeten worden.

Jenergy heeft veel onredelijke punten moeten accepteren. Was dat niet gebeurd, dan had ze deze ruimte nu zéker nog niet kunnen gebruiken!

Met de vierkante meters die Jenergy was gegeven kon op geen enkele manier ervoor gezorgd worden dat mensen genoeg ruimte van elkaar zouden kunnen houden i.v.m. Corona & veiligheid. De enige oplossing die de sportschool had om de nodige ruimte te kunnen creëren, was er een extra tussenvloer bij te laten bouwen om alles in zeer beperkte vierkante meters in te passen; het betreft hier een op zichzelf staande vergunningsvrije constructie, welke uiteraard een enorme investering is geweest, welke over vele jaren terugverdiend zou moeten worden.

Deze verdieping is gecreëerd voor een rustige omgeving; fitnessapparaten vooral voor senioren en mensen die trainen onder begeleiding van de fysiotherapeut. Deze mensen kunnen nu geen gebruik meer maken van het trainingsschema dat speciaal voor hen is ontwikkeld. Yoga en een balletschool voor kinderen, die al jaren gevestigd was in de voormalige yogaruimte welke na de verhuizing niet meer door Jenergy gebruikt mag worden van de gemeente.

Precies op de eerste dag van de (her)opening (19 mei) heeft de gemeente direct een gebruiksverbod op deze verdieping gelegd. Teken alsjeblieft de petitie zodat deze ruimte weer zo snel mogelijk gebruikt mag worden door de senioren, yogi's en de kinderen van de balletschool. En/of schrijf een brief naar de gemeente Oegstgeest of je favoriete raadslid Hier is een voorbeeld https://www.jenergy.nl/pagina.php?id=125

Alvast bedankt!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Iris Holtmeulen om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...