NEE tegen verplichte vaccinaties & vaccinatiepaspoort | No to mandatory vaccination & vaccine pasports

Opmerkingen

#5

Dit is een ondermijning van een democratie! Er wordt constant voorbij gegaan aan het volk. Dat kan en mag niet gebeuren! Dit gaat niet meer om het virus dat milder verloopt dan een flinke griepgolf. Hier gaat het om de kans macht te pakken en het NL volk te onderwerpen.

Joyce Hendriks (Monster, 2020-06-14)

#7

Ik een DES dochter ben

Wilma Van den Berg (Utrecht , 2020-06-14)

#9

Mijn lijf is heel goed in staat een virus de baas te blijven!

Lydia Alkema (Harlingen , 2020-06-14)

#10

Ik wil geen vacinatie

J S (Grazonia, 2020-06-14)

#15

Ik onderteken omdat er geen wetenschappelijk bewijs is geleverd dat vaccinaties bijdragen aan het versterken van het menselijk immuunsysteem. Dit in tegenstelling tot de juiste gezonde voeding en leefomgeving. Wij, mensen hebben geen baat bij het inspuiten van kunstmatige stoffen in ons lichaam . Wij weigeren verplichte vaccinatie !

Y. Bueters (Montauban , 2020-06-14)

#18

Omdat ik eigen baas ben en blijf over mijn eigen lichaam, en dat van mijn kinderen!!

Yvonne Propsma (Sint Annaparochie , 2020-06-14)

#22

Ik teken, omdat ik vind dat mensen zelf mogen beslissen wat er in hun lichaam terecht komt. Een vaccinatie die nog niet eens vewezen veilig is, moet verboden worden!

Ally Zu (Bommel, 2020-06-14)

#23

Ik grote zorgen heb voor de toekomst van míjn kleinkinderen en voor zelfs alle mensen ....die maar blijven slapen.

Piet De Groot (Hilversum , 2020-06-14)

#26

Ik vrije keuze wil behouden mbt ons eigen individuele lichaam en dat van onze kinderen en tevens de geneeswijzen die ik wil inzetten om gezond te blijven. Dit is en moet een grondrecht blijven!

Elisabeth Vermeiren (Ronse, 2020-06-14)

#28

De vrije wil is onaantastbaar.

Ruth Van der Kooij (Eindhoven , 2020-06-14)

#31

U mag de Neurenberg code niet schenden.

Egbertien Van Langeveld (Drachten , 2020-06-14)

#32

Ik zelf beslist wat in mijn lichaam komt

Danny Ecija y fernandez (Roermond, 2020-06-14)

#33

Vrijheid♾en liefde💖en licht✨Paradijs🍀

Mariska van Beek (Eindhoven, 2020-06-14)

#34

Ervan uitgaande dat je het verhaal dat ons tot zover is verteld geloofde dan komt er nu toch wel een beetje verbijstering opzetten mag ik hopen.

Ik heb een paar vragen over deze slechte surrealistische film waarin we verzeild zijn geraakt.

Elk weldenkend mens kan namelijk legio minder drastische oplossingen verzinnen dan de heilige 1,5m die steeds dichterbij komt en wordt doorgedrukt met alle desastreuze gevolgen van dien.

Als 1,5m afstand beschermend werkt, zoals de regering ons wil doen geloven, leg eens uit waarom die afstand niet nodig is bij de kapper of in het vliegtuig? Hoe inconsequent.

Wat is de gedachtengang hierachter?

Volgens Rutte is vliegen helemaal veilig. Hij heeft jammergenoeg niet het fatsoen om dit begrijpelijk te maken.

Hoe werd Corona eigenlijk globaal verspreid?

Als die vliegtuigfilters zo goed werken is het dan niet wenselijk dat we die dan overal plaatsen ipv de anderhalve meter aan te houden?

Volgens mij was er nog een potje om heel Nederland van het gas af te koppelen (gas is overigens de schoonste vorm van energie) en smartmeters.
Als we die budgetten nu eens gaan gebruiken om EPA filters in alle openbare ruimtes en bij de mensen die kwetsbaar zijn in huis te plaatsen?

Of was dat al die 325.000.000 euro belastinggeld dat vorige week naar Bill Gates is overgemaakt?

Of is het opgegaan toen meneer De Jonge een overmaking deed van 150.000.000 euro aan de WHO, dezelfde dag dat de US alle steun aan WHO terugtrok vanwege wanbeleid en verkeerde prognoses?

De maskers die wel beschermen zijn nodig voor de professionals in de gezondheidszorg. In het OV mogen die niet worden gebruikt, wel de leuk zelf in elkaar gefrobelde maskers. En een boete als je de verkeerde opzet.

Ik krijg een beetje kortsluiting in mn hoofd als ik mn best doe ook weer deze gedachtenkronkel van de overheid te begrijpen. Het is onze natuur om dit te willen snappen zeker als het van hogerhand komt dan-zal-het-wel-goed-zijn. Hoe leg ik mezelf uit dat dit geen waanzin of psychologische terreur is als er van hogerhand geen enkele moeite wordt genomen om dit uit te leggen?

De overheid verschuilt zich achter geheime overleggen van clubjes met een paar figuren die verstrengelde belangen en een rafelig CV blijken te hebben.
Ik word daarbij eigenlijk ook nog heel erg kwaad dat er een hoge boete wordt gegeven als je deze onsamenhangende regels niet opvolgt. De hele manier waarop de regering ons als criminelen naar een 'nieuw normaal' dirigeert, is een grove belediging voor het intellect van de Nederlandse bevolking. Ik kan met overtuiging zeggen dat ik een redelijk stel hersens heb maar ik kom er niet uit. Jij?

Ik ben in staat om naar mn werk te lopen om dat masker niet op te hoeven, wat voor mij ook een beetje als een mondsnoerende muilkorf voelt. Helaas woon ik aan de andere kant van water en kom ik met een pontje naar de overkant, zwemmen is geen optie.
Het RIVM stelt zo'n ding ook verplicht tijdens mn werk ondanks de fantastische EPA filters die we aan boord hebben. Het zuurstofgehalte in een vliegtuig is veel lager dan op de grond, een paar uur met een masker op is hoogst onaangenaam. Sterker nog, mondkapjes zijn gewoonweg hartstikke ongezond, zeker in een drukcabine.

Hoe moeilijk is het eigenlijk om de productie van medische mondkapjes op te schroeven? Niet dat ik die dan wel wil maar het zou helpen om het verhaal van de overheid nog enigszins geloofwaardig te maken dat er een gedegen plan is om ons te "beschermen tegen een dodelijk virus dat nog steeds om zich heen grijpt." (0,03%)

Wat is dat toch met die rare anderhalve meter? Ben ik de enige die zich in de maling genomen voelt en hier achterdochtige ideeen van krijgt?

Tijdens de massale opkomst van de demonstratie in Amsterdam ging het helemaal mis met de anderhalve meter.

Hoe kan het dat er geen nieuwe golf van besmettingen is geweest?

Waarom had iedereen tijdens de demo een mondkapje op, behalve Femke?

Zelfs de WHO komt terug op de bevindingen en concludeerde afgelopen maandag: De anderhalve meter en de mondkapjes werken niet. (linkje van gister)

Rutte en consorte heeft de afgelopen maanden de WHO voor, de WHO na zitten blaten en tegen alle verwachtingen in slaat de regering nu een andere weg in en kondigt afgelopen maandag de noodwet aan. In tegenstelling tot wat de WHO verkondigt raast de Nederlandse machine door op de koers die het heeft ingezet.

Geeft dat weer niet te denken dat er andere belangen spelen dan ons wordt voorgespiegeld?

Waarom zien wij geen cijfers en wetenschappelijke rapporten waar ingrijpende beslissingen op worden gebaseerd die ons persoonlijk leven diep raken?

Waarom wordt er uberhaupt geen zorg en aandacht besteed om deze nonsens aan de mensen uit te leggen?
Enige openheid lijkt me hier wel op zn plaats.
Waarom komt er geen presentatie met een onderbouwd transparant verhaal?

Waarom pikken wij het dat we worden afgescheept met een flinterdun praatje en moeten we het verder doen met kinderlijke denigrerende plaatjes met nieuwe regels?

Toen Rutte onhandig zei: ‘....zoals we gezamenlijk hebben afgesproken’, moest ik een beetje lachen. Klassiek en doorzichtig voorbeeldje van psychologische verkoop technieken om te verbloemen dat hij alle democratische waarden aan zn laars lapt.

Het veranderend straatbeeld met 1,5m tegels, borden, pijlen en andere onzin, geven aan dat de zogenaamde tijdelijke noodwet al snel permanent ingeburgerd zal zijn.

Voor wie nog denkt in een democratie te leven, vertel.. hoe kan het dat er zulke grootse veranderingen in de maatschappij worden opgelegd zonder enige inspraak van de burgers?

De illusie dat stemmen zin heeft, was ik 15 jaar geleden al kwijtgeraakt met het referendum over een verenigd Europa. Maar stel...als ik nog wel zou geloven dat stemmen werkt en ik vertrouwen zou hebben in de politiek en de democratie dan zou het voor mij nu echt de hoogste tijd zijn voor een motie van wantrouwen en eisen dat het huidige kabinet per direct verantwoording aflegt voor de rechtbank en plaats maakt voor betere stuurlui aan wal.

Er klopt iets heel erg niet.

Alexandra Peeman (Brielle, 2020-06-14)

#38

Ik onderteken, omdat ik niet geloof in terugdringen via massale dwangbehandeling, maar wel in stimuleren/investeren van (preventief) zelf-empowerment.

Ben Dankbaar (Lent, 2020-06-14)

#40

ik buig alleen voor diegene waar ik voor wil buigen en dat is alleen wat in en met liefde en licht komt

m w (Utrecht, 2020-06-14)

#50

Ik beslis zelf over mijn lijf, niets anders

Stephanie Moor (Vierpolders, 2020-06-14)

#59

Dit is MIJN lichaam! IK BEPAAL !!!

Inge Van Den acker (Overloon , 2020-06-14)

#60

Een schandalig plan, deze wet.
Baas in eigen lichaam!

Ingrid Klein-Verveen (Dieren , 2020-06-14)

#62

Ik de baas ben over mijn lichaam en die van mijn gezin en niet dat een ander beslist voor ons en mij dwingt.

Nawal Kerr (Utrecht, 2020-06-14)

#65

Ik wil kunnen beslissen mijn eigen lichaam en laat deze rotzooi niet inspuiten!!
NOOIT!!!

Dirkje Mous (Sloten, 2020-06-14)

#71

Ik wil zelf beslissen wat ik in mijn lichaam krijg en dat mag de overheid never nooit voor iemand bepalen!!

G Wever (Heerenveen, 2020-06-14)

#75

Heel erg tegen vaccinaties ben dus ook tegen een vaccinatie paspoort

Jose Elidora Pereira (Rotterdam, 2020-06-14)

#76

ben geen proefkonijn

erwin broekhuizen (westerhoven, 2020-06-14)

#80

Ik mij niet ziek laat spuiten,en veel te veel aan mijn vrijheid gehecht ben.

Margriet Varwijk (Leek , 2020-06-14)

#82

Ik hoef geen vaccinatie waarvan ik niet weet wat er allemaal inzit! Weg ermee

Bart Verkaik (Purmerend, 2020-06-14)

#83

Het totaal niet eens ben met vaccineren, kan en mag niet verplicht worden!!

Mineke Vermaning (Gorredijk, 2020-06-14)

#84

Vrijheid

Ronald Nieuwenhuizen (Brielle , 2020-06-14)

#85

Ik onderteken omdat ik de vrijheid en de keuze van mijn eigen lichaam wil behouden en dit ga ik zeker niet kwijtraken voor onnodige Covid-19 maatregelen.

Tycho Prinsen (Goirle, 2020-06-14)

#87

Omdat dit voorheen ook niet hoefde, mijn medische gegevens gaat alleen de arts of mijn huisarts aan.

Nina Louwe (Zoetermeer , 2020-06-14)

#90

Ieder RECHT heeft om zelf over zijn of haar lichaam te beslissen

I de Jong (Roelofarendsveen, 2020-06-14)

#101

Je de vrijheid over je ogen lichaam.moet hebben net als abortus

Michiel Turmel (Zwolle, 2020-06-14)

#102

Ik zelf wil bepalen over mijn eigen lichaam!

J Guichelaar (Purmerend, 2020-06-14)

#115

We geen tijd meer te verliezen hebben!
Nog meer beperkingen, en de mond gesnoerd worden..
Niet tegen elkaar maar met elkaar als massa, kunnen we bergen verzetten!

L. Bot (Driebergen, 2020-06-14)

#117

Omdat ik geen (GMO) experiment wil zijn voor de farmaceutische industrie om een virus wat niet eens zo dodelijk blijkt te zijn. Daarnaast wil ik geen chip in mijn lijf, waarmee ik mijn privacy zou verliezen.

C. Bruekers (Erp, 2020-06-14)

#120

Ik laat niet toe dat ik verplicht gevaccineerd wordt. Ik weiger.

Marian Bredius (Rotterdam, 2020-06-14)

#121

Ik het vreselijk vind hoe de hele bevolking angst wordt ingeboezemd voor iets wat niet bestaat 😡

Anja Van dijk (Ned, 2020-06-14)

#122

ik beslis over mijn eigen lichaam.
geen leugenaars en bedriegers die misbruik van hun macht proberen te maken.

sandra jongeneel (zaanstad, 2020-06-14)

#126

Het is 2020 niet 1984

Arjan Van Lent (Tilburg , 2020-06-14)

#128

... ik het volledig eens ben met dit initiatief. Bovendien zijn vaccinaties niet goed voor onze gezondheid, maar voor de winsten van farmaceutische multinationals die de WHO voor hun karretje hebben gespannen met hulp van eugeneet en psychopaat Bill Gates.

Jeroen Mus (Amsterdam, 2020-06-15)

#129

Ik wakker ben en heel goed zie wat er aan de hand is.

M. Kuvel (Purmerend , 2020-06-15)

#140

Iedereen heeft het recht zelf te beslissen en ik wil geen inentingen voor mijn gezin.

Angelique Heijstek (Capelle aan den IJssel , 2020-06-15)

#143

Ik ben baas over eigen lichaam. Zeker als vrouw. Ik heb geleerd dat farmaceutische bedrijven echt niet altijd het beste met je voor hebben. Het draait alleen maar om geld. Daarnaast zijn verplichtingen iets waar ik allergisch voor ben geworden, zeker als het gaat om iets wat ze willen inspuiten. Dat bepaal ik toch zeker zelf wel? Ik heb, net als heel veel andere mensen, een prachtig immuunsysteem. Ik heb die troep niet nodig.

Amber Smit (Rotterdam, 2020-06-15)

#147

Ik baas van mijn eigen lichaam wil blijven

Peggy Bakboord (Purmerend , 2020-06-15)

#149

Wat van ons is, is van ons en niet van Europa.

Wouter Lanting (Baarle Nassau, 2020-06-15)

#150

Ik laat me door niemand verplichten om troep in mijn lichaam te laten spuiten..
Het is mijn lichaam en niet die van een ander.
Het is een verkrachting van het lichaam als het tegen mijn wil wordt gedaan.
Nee tegen verplichte vaccinaties en vaccinatiepaspoort!!!

nancy witteveen (Heerhugowaard, 2020-06-15)

#158

Dit mag niet verplicht worden, zelf bepalen of je dit wilt. Griepspuit neem ik ook niet.

Tineke Noordendorp (Enschede, 2020-06-15)

#167

Ik onderteken omdat ik weiger deel te nemen aan deze regering die zich verkocht heeft aan de duivel. En stop de voorbereidingen
die tot een noodwet moeten leiden.

Wiebo de Vries (Katwijk, 2020-06-15)

#169

vrijheid!!

Tom van der sloot (Landsmeer, 2020-06-15)

#171

Ik onderteken omdat ik me NIET VERPLICHT wil laten vaccineren!!!

Antoinette Jacobs (Culemborg, 2020-06-15)

#174

Vaccins geen goede ervaring mee mensen die de griep prik krijgen hebben toch de kans om dood te gaan

Klaas Gielstra (Veendam, 2020-06-15)

#176

Tegen vaccinatie

Maurice Dierking (Vorden, 2020-06-15)

#180

Ik een eigen goed functionerend immuunsysteem heb en geen troep opgedrongen wil krijgen die dit gaat aantasten.

Margo Luberti (Winterswijk, 2020-06-15)

#182

ik vind dat iemand zelf mag bepalen of hij dit vaccin tegen covid wil. Een vaccin dat even gauw is ontwikkeld, is dat veilig?
Ik stel voor dat het kabinet eerst gaat.

A. tol (volendam , 2020-06-15)

#191

Mijn lichaam is van mij. Ik mag zelf weten of ik abortus wil, dood wil, welke behandeling ik wil, welke medicijnen ik wil en dus ook welke vaccinaties ik wil.
Want waarom zal ik mijn best doen om gezond te eten en zo puur mogelijk, en vervolgens allemaal niet natuurlijke troep in mijn lichaam laten spuiten?!!
Zelfbeschikkingsrecht.

Hilleen Dijkstra (Dronten, 2020-06-15)

#198

Ik ben baas over mijn eigen lichaam. Ik ben zelf verantwoordelijk voor mijn gezondheid. Ik ben niet verantwoordelijk voor de gezondheid van anderen.

Sebastiaan Wiedijk (Arnhem, 2020-06-15)Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...