Free Yvonne Floor!

Opmerkingen

#2

Dit kan en mag niet gebeuren.. dat gerechtigheid maar mag winnen!!

Ingrid Kok (Voorthuizen , 2019-03-21)

#3

Zowel Yvonne als Max horen gewoon vrij te zijn. Dit slaat nergens op. Moeder en kind horen bij elkaar.

Monique Dunnebier (Zaandam , 2019-03-21)

#4

Een schande dat Yvonne Floor was zit terwijl
Ze alleen haar zoon wilde beschermen
Luister naar Max , haar zoon
Die jongen wil dolgraag bij zijn
Moeder zijn

Lia Bakker (Wateringen, 2019-03-21)

#5

Yvonne alleen maar doet wat n moeder moet doen. Haar kind beschermen. Zonder dat de “beschermende” instanties haar helpen, integendeel.

Elies Boiten (Amsterdam, 2019-03-21)

#9

Ik teken omdat ik dit een schandalige gang van zaken vind. Zijn ze bij Jeugdzorg en Justitie te laf om de ogen te openen en het gezonde verstand te gebruiken?

Nanda Peeman (Nisse, 2019-03-21)

#12

Kwaadaardig narcisme en psychopathie MOET nu EINDELIJK apart STRAFBAAR gesteld worden. Yvonne Floor is slachtoffer van een gestoorde en een falend rechtssysteem. De rechterlijke macht zoekt steeds alleen naar de paddestoel in het bos als het om strafzaken gaat, waarbij in dit geval de paddestoel het onderdak bieden is. Maar je kunt dit niet los zien van het bos: namelijk wat de dader gedaan heeft: kindermishandeling en jarenlange psychische mishandeling. Rechters, politie, jeugdzorg moeten gaan praten met mensen zoals ik die facebookgroepen beheren van de slachtoffers van narcisten, ze moeten intensieve cursussen krijgen om narcisme echt te begrijpen. De slachtoffers worden door de dader als daders neergezet, vaak nog geholpen door naieve meisjes van jeugdzorg of domoren of corrupte rechercheurs bij politie. Yvonne Floor moet NU vrij komen en psychische mishandeling moet net als in Frankrijk (2010), UK (2017) en Ierland (2019) apart strafbaar gesteld worden OOK in Nederland. Het is al strafbaar, maar bijvoorbeeld politie Haaglanden beweert op de afdeling kwaliteit dat het niet bestaat in het strafrecht (EEN FUCKING SCHANDE). Onzin zegt het ministerie van Justitie (art. 300.4, bewuste benadeling gezondheid valt het onder met jurisprudentie).

YVONNE VRIJ NU!!

Richard Van Beem (Den Haag, 2019-03-21)

#13

Een moeder die haar kinderen wil beschermen en slachtoffer is van leugens en narcistisch misbruik hoort niet in de gevangenis! #FreeYvonneFloor

Lidewij Kolmer (Baarn, 2019-03-21)

#16

Omdat het nu klaar is met die struisvogelpolitiek en incapabele jeugdzorg die dusdanig veel macht blijken te hebben dat mensen zoals Yvonne, na jarenlange terreur van haar destijds partner, helemaal kapot worden gemaakt. Schandalig dat dit in Nederland gebeurt.

Miranka van der Lee (Boxtel , 2019-03-21)

#20

Omdat jeugdzorg leugenaars zijn mijn zoontje ook afgepakt

Saskia Van schijndel (Simpelveld , 2019-03-21)

#23

Dit voor moeder en kinderen Onmenselijk en Onrechtvaardig is!!

Reny van Essen (Leiden, 2019-03-21)

#25

Het is van de zotte en ronduit schandalig, dat als je je kind beschermt, je gestraft wordt. Kinderrechten en mensenrechten worden hier overtreden.
Maak krom, weer recht!

Tanja Vrugteveen (Rijssen, 2019-03-21)

#26

Om de juiste mensen hopelijk eens wakker te schudden.

Maria De Groot (Mechelen, 2019-03-21)

#29

Ik teken omdat...het hoog tijd word dat instanties èn rechters zich gaan inlezen, studeren, informeren, hèèl goed op de hoogte gaan laten brengen wat een narcistisch/sociale persoonlijkheidsstoornis is en betekend binnen een relatie/huwelijk voor partner èn kinderen. En dat ook instanties en rechters zich niet langer laten manipuleren door deze psychopaten!

Sandra Driessen (Almere, 2019-03-21)

#32

Yvonne Fleur is onschuldig !!

J m Van de Werd (Apeldoorn , 2019-03-21)

#37

#freeyvonnefloor! onterecht opgesloten. laat jeugdzorg maar in het beklaagdenbankje plaatsnemen. Niemand had opgesloten hoeven zitten als zij hun werk naar behoren hadden gedaan.

Bep Gijskes (Amsterdam, 2019-03-21)

#38

Ik het vreeselijk vindt, dat een moeder die het beste voor haar kinderen voor heeft en er alles aan zou doen om ze te beschermen van ons systeem dermate behandelt wordt. Dat zoiets in 2019 in een land als Nederland kan gebeuren is meer dan zorgwekkend. Ze is niet de enige. Er zijn vrouwen te veel vrouwen in vergelijkbare situaties maar het wordt gewoon dood geschwegen.

Sarah Mos (Oegstgeest, 2019-03-21)

#42

Ik teken omdat ik weet hoe ze voel. Er wordt niks aan waarheidsvinding gedaan. Er wordt gekopieerd en geplakt om dossier. Wordt te veel met meervoud gepraat terwijl de andere ouder gewelddadig,agressief en met alles stopt. Stop.

Yvonne Van Doornik (Maastricht , 2019-03-21)

#43

Ook een narcistiche ouder heb!

Trijnie Smith (EMMEN, 2019-03-21)

#44

Ik teken omdat ik ook doelwit ben van coersive control en herken in het verhaal van Yvonne wat dit met partner en kinderen doet.

Het is veel groter dan het onrecht dat Yvonne is aangedaan.

Stop ex-partner geweld en kindermishandeling.

Alle vormen.

De politiek moet een aantal wetten wijzigen:
- verplicht persoonlijkheids onderzoek en interactie onderzoek bij beide ex-partners bij elke scheiding die na 2 jaar niet afgerond is
- bij scheiding die lander dan 2 jaar duurt (tijdelijk 2 jaar) eenhoofdig gezag hoofdopvoeder
- bij cluster 4 problematiek bij een van beide ouders of anderzinds geen emphatisch vermogen/zicht op eigen gedrag/geen respect voor grenzen (verslaving, chronische ziekte, hersenbeschadiging, laag eq, hoge stress niveaus, etc) afwijkende protocollen instanties waarbij bescherming doelwit voorop staat en samenwerking instanties ggz, gemeente politie, rechtbank, jeugdzorg, school
- mogelijkheid eiser op laten draaien voor alle kosten van juridische procedures inclusief uur vergoeding voor verdediger in familierecht als deze verliest
- uurvergoeding van 15 euro per uur tussen 09:00 en 17:00 uur en 25 euro voor alle uren tussen 17:00 en 09:00 uur per kind voor alle uren die ouders extra zorgen voor kinderen anders dan 50/50 co-ouderschap (84 uur per week ieder waarvan 20 tussen 09:00 en 17:00) door de andere partner te betalen op maandbasis
- wanneer blijkt dat een ouder drie keer andere ouder saboteert of zwart maakt bij de kinderen of derden ontheffing van gezag. Na minimaal 2 jaar kan ouder verzoek indienen gezag.
- jeugdzorg en de RVDk verplichten tot waarheidsvinding

Heske Scheepstra (Amsterdam, 2019-03-21)

#45

Dit idioot is dat deze vrouw vastzit

Jeanny Knobbe (Simpelveld, 2019-03-21)

#50

Omdat er een einde MOET komen aan de machteloosheid van slachtoffers en het ‘belonen’ van daders! Narcisme MOET bekendheid krijgen en afgestraft worden. Welzijn van kinderen MOET altijd voorop worden gesteld en met zorg worden bewaakt! Te beginnen met het beëindigen van deze onbegrijpelijke, belachelijke situatie!

Jolanda van der Sman (Rotterdam, 2019-03-21)

#51

Nederland krom rechtsysteem heeft

Veronique Blauw (Heerlen, 2019-03-21)

#53

Ik teken omdat dit soort wantoestanden moet stoppen. Slachtoffers van (narcistisch) misbruik worden ook nog eens door de staat gestraft. Een kind heeft zijn moeder nodig en vice versa.

Gerda Van sleen (Witte Paarden, 2019-03-21)

#55

Omdat deze vrouw niet gestraft moet worden voor wat haar ex haar en de kinderen wil aandoen om haar ziel te vernietigen hij heeft dat recht niet !!!!!

Sylvia Edens (Groningen , 2019-03-21)

#56

Ik Yvonne steun in deze oneerlijke strijd

Linda V (Alphen aan den rijn, 2019-03-21)

#57

Moeder en kinderen horen samen

Bertine Heemskerk (Katwijk, 2019-03-21)

#59

Omdat elke ouder in deze situatie alle steun kan gebruiken die er is.

Patricia van Schijndel (Kerkrade, 2019-03-21)

#62

het is een schande dat Yvonne vast zit. Max en Yvonne moeten zo snel mogelijk herenigd worden!!

Richard Breedveld (huis ter heide, 2019-03-21)

#64

Luister naar een kinderstem hun hart spreekt

dylan Zon (Noordwijk, 2019-03-21)

#66

Wat is Nederland voor land als wij moeders onze kinderen niet mogen beschermen, maar in plaats daarvan als grote criminelen opgesloten worden? Wat is Nederland voor land als wij geen vrijheid van meningsuiting meer hebben en onze verhalen niet kunnen vertellen? Wat is Nederland voor een land als kinderen nergens meer veiligheid kunnen vinden? De impact op hun ontwikkeling is immens. En laten we niet de rest van de familie vergeten die verscheurt wordt. Wat dacht je van de oma’s van deze kinderen die elke nacht wakker liggen en zich zorgen maken over hun dochters en hun kleinkinderen….
Wij eisen de onmiddellijke vrijlating van Yvonne Floor en haar zoon Max. Wij eisen dat Yvonne en Max samen kunnen leven, met rust gelaten worden, en schadevergoeding krijgen! Ook eisen wij dat Yvonne’s boek niet langer verboden blijft. Een bodemprocedure is wat hier nodig is; niet de farce van Jeugdzorg en Familierecht die niet aan waarheidsbevinding doen en bewijzen onder het tapijt vegen, zoals ze in zo vele zaken doen. STOP met de juridische kinderhandel! #FreeYvonne #FreeMax #imayvonnefloor

Geerte Frenken (Amsterdam, 2019-03-21)

#67

Yvonne dient zsm vrij te komen omdat zij onterecht vastzit doordat zij slechts haar kind wilde beschermen em door het slechte functionering van jeugdbeschermingx.

Sheila Van Aurich (Purmerend , 2019-03-21)

#68

Ik teken omdat ik van nabij Yvonne heb zien functioneren als vriendin en een moeder zie die haar kinderen veel liefde en warmte geeft en heeft gegeven. Op geen enkele manier geloof ik dat zij een gevaar voor haar kinderen is. Zij heeft zich eerder voortdurend aangepast aan de grillen van haar ex. Neem deze petitie daarom serieus!

Liesbeth van Gent (Oegstgeest, 2019-03-21)

#76

Dat dit gebeurd zonder na te gaan...kind loopt niet voor niks weg...schandalig dat de belangen van de kinderen genegeerd worden.
Ik hoop dat je snel je armen om je kinderen kan slaan.

Asthara Hessing (Duiven, 2019-03-21)

#77

Ik zelf slachtoffer van narcistische mishandeling ben geweest en weet hoe vreselijk het is om te zien dat je kind (eren) lijden.

Madeleine Boer (Lelystad , 2019-03-21)

#90

Yvonne niet in de gevangenis hoort maar juist een lintje verdient omdat zij haar zoon Max beschermd. Deze zaak moet tot de bodem worden uit gezocht!

y zon (Sassenheim, 2019-03-21)

#92

Onrecht dient bestreden te worden !

David Stelpstra (Eibergen, 2019-03-21)

#93

Moeder en kind rechtvaardig worden behandeld. Liefde wordt beschadigd door onrecht vh systeem. Jeugdwerkers dienen gestrafd te worden en gerechtelijk vervolgen voor hun leugens. Het niet grondig onderzoeken vd zaak.

Julia Bregts (Helmond, 2019-03-21)

#94

Het word tijd voor Waarheids bevinding.
Waar is nu het belang van het kind ???

Lorette van Ree (Vlaardingen , 2019-03-21)

#100

Ik teken omdat deze ellende moet stoppen.

Marieken de Lange (Hoogerheide, 2019-03-21)

#103

Ik teken omdat ik momenteel ook in een lelijke scheiding van een narcist verwikkeld ben. Gelukkig niet zi heftig als bij Floor maar ook hier worden de leugens van mijn nex klakkeloos aanvaard en doorziet men zijn gemeen spel niet

Els Baeyens (Steenokkerzeel, 2019-03-21)

#104

Het schandalig is

Marian Van wilgenburg (Wolphaartsdijk, 2019-03-21)

#105

Ik teken omdat ik mij als kind van God geroepen voel om op te staan bij zulk groot onrecht als die Yvonne en haar kinderen wordt aangedaan!

Gerda Fransen-Rebel (Voorhout, 2019-03-21)

#106

Gerechtigheid

M.H. Hoogstraten (Voorhout, 2019-03-21)

#107

Ik het ontzettend onrechtvaardig vind dat deze moeder vast zit en de vader (waar het probleem zit) vrij uit kan gaan.

Annebeth Van Gent (Amersfoort, 2019-03-21)

#110

Deze situatie verre van in het belang van de kinderen lijkt te zijn!

Maartje Zeevat (Oegstgeest, 2019-03-21)

#113

Een beschermende moeder nooit verantwoordelijk gehouden kan en mag worden wanneer een kind uit zichzelf naar haar toe gaat en men dient ervan bewust te leren worden dat men zelf onder de invloed van de aanklagende partij kan komen. Men moet aan waarheidsvinding doen.

Nienke Wiarda (Zutphen, 2019-03-22)

#118

Jeugdzorg maakt meer stuk dan goed is .

Yvonne Bermon (Amsterdam, 2019-03-22)

#122

Floor, ik denk aan je...
Je bent onschuldig

Carmen CUMI (Valkenburg , 2019-03-22)

#125

Jeugdzorg eens aan waarheidsvinding zou moeten doen. En ook op de hoogte zou moeten zijn van narcistisch misbruik.

Jillian de Kater (Nieuw-Vennep, 2019-03-22)

#126

Ik teken omdat het onrechtvaardig is dat een moeder zo behandeld wordt en haar kinderen. Waarom gaat die jongen steeds naar zijn moeder? Vraag het hem

Ati Van Gent (Amersfoort, 2019-03-22)

#128

Ik teken omdat Yvonne voor haar twee kinderen moet zorgen.

Marijke Netten (Tilburg, 2019-03-22)

#129

Free Yvonne!

Marianne P@G (Amsterdam, 2019-03-22)

#130

Haar kinderen hebben haar nodig.

Isabel Armengol (den Haag, 2019-03-22)

#131

Omdat die kinderen bij hun moeder horen en omgekeerd!!!!
En omdat men de ogen moet openen rond alle problematiek ivm narcisten!!!

Willemien Vandeleene (Watou, 2019-03-22)

#134

De situatie van Yvonne heel herkenbaar is.

Anouk Copus (Den Haag, 2019-03-22)

#137

Het onbegrijpelijk vind dat een moeder in voorarrest zit omwille van de zorg om haar zoon van 13

Rien Van Gent (Amersfoort, 2019-03-22)

#145

Ik yvonne en max wil helpe

Erica Maria Verhoef (Amersfoort , 2019-03-22)

#146

Jeugdbescherming NL en stichtingen eromheen volledig van het padje zijn. Mensen niet betrokken, 9-17 mentaliteit en eigen belang voor dat van kinderen die stabiliteit en zorg nodig hebben.

Duidelijk d

Gerben Nijland (Wijhe, 2019-03-22)

#156

Yvonne en Max geholpen moeten worden.

G Wouters (Sneek, 2019-03-22)

#159

Ik teken omdat de rechten van kinderen serieus worden geschonden in vechtscheidingen en zeker in pestscheidingen.
Rechters en aanverwanten dienen zich dringend te laten bijscholen over wat narcisme in een gezin of bij familieleden kan aanrichten. Leugens zouden ontkracht moeten kunnen worden en niet toegelaten mogen worden op een rechtbank. De goede verzorgende ouder en hun kinderen hebben recht op meer respect en hulp van alle instanties en hulpverleners. En de narcistische ouder dient de gevolgen te dragen voor zijn daden en NIET zijn of haar slachtoffers!

Katrijn Cupers (Beringen, 2019-03-22)

#160

Jeugdzorg genoeg fouten maken en onschuldige ouders/kinderen de dupe ervan laten worden.

Sherilyn Groen (Amsterdam , 2019-03-22)

#162

Mijn dochter ook door de rvdk, de jeugdbescherming en jeugdzorg samen met de kinderrechters gedwongen word om haar kind contact te laten hebben met haar ex-vriend die haar 17 jaar lang heeft mishandeld en waar de jeugdbescherming dan zegt dat zij niet aan waarheidsvinding doen en de kinderrechters over alles mogen beslissen omdat het een gezagskwesties is, maar dat begint al zodra je uit elkaar gaat. En haar ex-vriend is bovendien zwaar depressief (al 17 jaar) en psychopaat.

E Haentjens (Den haag, 2019-03-22)

#167

De rechter beter onderzoek moet doen naar de achtergronden

Coby Pieters (Groede , 2019-03-22)

#168

Ik zelf slachtoffer ben geweest van een narcist die alles in het werk zette om mijn kinderen af te nemen. Het moet stoppen.

Marianne De Stobbeleere (Wuustwezel , 2019-03-22)

#170

Omdat ik het schande vind wat alle instellingen doen met kinderen...En yvon vecht voor haar kind ..een kind hoort by een mo3der als ze er goed voor is en MAX HOOR BY YVON AF BLIJVEN VAN KINDEREN

Astrid Muijen (Rptterdam, 2019-03-22)

#172

Ik de actie ondersteun!

Bianca van Leuken (Schaijk , 2019-03-22)

#181

Free Yvonne Floor!!!

R Hania (Denhaag, 2019-03-22)

#182

Ik teken omdat een kind niet gescheiden moet worden van een liefdevolle moeder.

Saab Ri (Amsterdam, 2019-03-22)

#183

Ik het hier niet mee eens bent .

Yvonne Van diggele (Rotterdam, 2019-03-22)

#199

Ik vindt het te gek voor woorden dat je als moeder zo behandeld kan worden

Daan Wurms (Amsterdam, 2019-03-23)Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...