Stop legaal ruïneren van (ex)partner door narcist.

Opmerkingen

#2

Ik heb zelf in zo'n situatie gezeten!

(Leiden, 2017-10-13)

#10

Mijn ex-zwager een narcist is en mede verantwoordelijk is voor de dood van mijn zus en nu de kinderen heeft en wij die niet meer mogen zien. Kinderbescherming deugt van geen kant en staat achter de narcist.

(Oegstgeest, 2017-10-15)

#13

ik teken omdat het tijd wordt dat deze narcisten worden aangepakt.

(Schagerbrug, 2017-10-15)

#17

Er moet wat gebeuren bij jeugdzorg
Ze hebben werkelijk geen.weet van waar ze mee bezig zijn.
De meesten zijn te jong en nog.niks mee gemaakt
En zijn ziende blind km

(Dokkum, 2017-10-15)

#18

Dubbel slachtoffer bent

(Oldenzaal, 2017-10-15)

#25

Zijdelings ken ik mensen die dit is overkomen. Overheidsdienaren zoals rechters, jeugdzorgmedewerkers, bijzonder curator voor het kind en anderen hebben meestal niet door dat ze worden gemanipuleerd door een antisociale persoon waardoor de andere partij en de kinderen de dupe worden van dit gedrag. Advocaten vertellen met droge ogen voor een rechtbank dat vrouwen menen dat de ex een psychopaat is en de man vindt dat de vrouw Borderline heeft. Dat betekent dat de slachtoffers van deze antisociale exen ook nog eens worden gediskwalificeerd. Deze exen zeggen vaak dat ze de andere partij kapot zullen maken maar gedragen zich perfect en charmant in aanwezigheid van een authoriteit om zo de sympathie te winnen. Het wordt tijd dat de overheid vaardigheden ontwikkelt deze antisociale persoonlijkheden, de organisators van de zogenaamde vechtscheidingen, te onderkennen en de slachtoffers ervan te helpen in plaats van helpen kapot te maken. Let wel, gesprekken tussen partijen met aan een kant een antisociaal vereist kennis van persoonlijkheden anders slaat de sympathie door naar de foute partij. Afspraken maken lukt nooit echt vanwege ondergraven en misbruiken van afspraken. Zolang er gedwongen contact is betekent dit ernstig lijden voor de niet anti-sociaal. Zo duwt de overheid vele kinderen en vaak hun moeders in de gevarenzone, fysiek, financieel en mentaal, en zo in een langdurig miserabel bestaan soms de dood tot gevolg.

(breda, 2017-10-16)

#28

De dader wordt altijd beschermd en het slachtoffer zal altijd moeten boeten, ook bij jeugdzorg(met incompetente werkers aan boord, justitie, politie, Bavo en de Gemeente. Een grote slangenkuil voor het slachtoffer. Stop dit terreur

(Numansdorp, 2017-10-16)

#31

Das System is klaarblijkelijk belangrijker dan de mens. De bureaucratie heeft gewonnen

(Schaffen , 2017-10-16)

#34

Ik hetzelfde heb meegemaakt en ik weet hoe corrupt het nederlandse rechtsysteem, de kinderbescherming en jeugdzorg zijn!

(Gronau, 2017-10-16)

#35

Mijn vriend is ook een narcist, en wil niet vertrekken. Alleen maar bedreigingen dat hij me kapot gaat maken en vermoorden

(Velserbroek, 2017-10-16)

#37

Ik teken omdat de tekst klopt. Ik weet dat uit de jaren ervaring als hulpverleenster.
Echter onder hulpverlenend en justitieel werkenden lopen natuurlijk ook psychopaten en narcisten rond. En zij helpen elkaar. Ik denk niet dat daar iets tegen te doen is.

(Urk , 2017-10-16)

#38

ik teken deze petitie omdat het mij ook is overkomen

(Ermelo, 2017-10-16)

#42

Ikzelf zit er al jaren middenin, kapot geruïneerd ... verschrikkelijk

(Wl, 2017-10-16)

#43

Ik het zelf heb meegemaakt als slachtoffer.

(Numansdorp, 2017-10-16)

#51

Ik teken omdat er al teveel slachtoffers zijn. Tijd dat t tij zich keert!!!!!

(Rolde, 2017-10-16)

#53

Ik teken omdat ik jarenlang met een narcist was getrouwd. Nu na bijna 14 jaar scheiding word ik nog gepest, onder druk gezet en de kinderen en kleinkinderen bij mij weggehouden. Ik vrees dat ik, als er van overheidswege geen oplossing komt, met even tot aan mijn door met de gevolgen van het gedrag van deze narcist. Dit is voor mij onverteerbaar en niet leefbaar.

(maastricht, 2017-10-16)

#56

Ik ook prooi ben, maar in mijn geval van een vrouwelijke psychopaat. En dan zit je voor ALLE instanties ineens een niet te bevatten problematiek, immers vrouwen zijn empatisch, zorgzaam voor kinderen en ouderen en kwetsbaar, zeker voor al die boosaardige mannen. De officier van justitie maakt je bijvoorbeeld maar uit voor een leugenaar, omdat dan blijkbaar in zijn hoofd en onderbuik zijn verstaan van leven voor zichzelf weer klopt. Incompetentie ten top. Maar de Nederlandse rechtsstaat doet het goed!!
P.s. Aan alle mannen: teken en verstop u niet.

(tilburg, 2017-10-16)

#58

Ik ook gescheiden en alles ben kwijtgeraakt .
Door het slijk gehaald met noem het maar op .
Niks maar dan ook niks is goed aan mij .
Jaren later helemaal weer terug op mijn oude niveau , mag ik nog meer gaan betalen .
Lijkt er niet op , mijn ex heeft nooit gewerkt ????

(ENSCHEDE, 2017-10-16)

#59

Ben gewoon op, vechten tegen me ex (narcist)

Kan het niet alleen......

(Hoorn, 2017-10-16)

#61

Onze ervaring is dat de moeder alles heeft kunnen afpakken van mijn man en zijn nieuwe gezin. Ik en onze kids. En nu doet ze zelf zielig met de grootste leugens. Dit soort dingen moeten stoppen want hier zijn onschuldige mensen de dupe van!

(zwijndrecht , 2017-10-16)

#71

Ik dit zelf meemaak op dit moment , er is geen woord aan overdreven. Dit soort mannen hebben maar 1 ding voor ogen en dat is de verrekkende partner op alle mogelijke manieren kapot maken . En heel vaak de nakomende nieuwe partners ook weer , mijn ex-man heeft al een spoor van benadeelde ex-partners achter zich liggen. De een leent hij een enorm geldbedrag van , de volgende misbruikt hij voor het verkrijgen van een huurcontract op haar naam waarna hij haar 1 week later weer dumpt. En dit alles kan legaal in Nederland , wat een enorm onrecht is en een democratie niet waardig.

(Almelo , 2017-10-17)

#72

omdat ik deze situatie herken en onderken

(rotterdam, 2017-10-17)

#73

Ik teken omdat ik ook slachtoffer ben geweest van een man met een narcistische/borderline persoonlijkheidsstoornis.
Met kinderen in een blijf van mijn lijf huis.
Ik ben een PAS moeder !
Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik ptss heb.

(Goes, 2017-10-17)

#74

Ik teken omdat het zo waar is wat er geschreven is. Al moet ik wel zeggen dat het andersom ook kan en gebeurd. Ook niet alle vrouwen zijn lievertjes die zielig zijn en zich moeten verdedigen tegen die bruut van een ex man.

(Ruurlo, 2017-10-17)

#78

Deze waanzin moet stoppen.

(Dirksland, 2017-10-17)

#81

ik volledig voor de schulden van mijn toen al ex aangesproken werd omdat hij onvindbaar was, ik die schulden nog steeds betaal, daardoor een BKR heb terwijl de schulden niet van mij zijn, hij nooit een cent alimentatie heeft betaald maar ik iedere maand een fotorolletje vol foto's aan hem moest overhandigen van de kinderen en hij wel volgens de rechter recht had op een eigen leven en ik maar moest slikken

(erica, 2017-10-17)

#85

Het onrecht moet een halt toegeroepen worden.

(Oosterhesselen, 2017-10-17)

#91

Vlak bij mij in de buurt woont zo'n zelfde sociopaat die het op mij en een buurvrouw voorzien heeft en ons leven ongelooflijk zuur maakt! Dit mokkel terroriseert de wijk en dat doet ze op een zodanige manier dat zij zogenaamd nergens mee te maken heeft! De andere bewoners worden tegen ons opgestookt zodat ze ons met de nek aankijken! De woningstichting en de wijkagent zijn op haar hand door de zielige verhaaltjes die ze vertelt waardoor je als slachtoffer van dit sekreet niet geloofd wordt en er absoluut niet naar je geluisterd wordt! Dit soort walgelijke figuren moeten uit de samenleving verwijderd worden!!!

(N, 2017-10-17)

#92

de Vlas

(Leeuwarden, 2017-10-17)

#99

Mijn zoon met zijn rug tegen de muur staat .Omgang kinderen loopt niet en kinderen zijn psychisch kapot gemaakt door moeder .Maar omdat ze al 15en 16 zijn kan je niks doen

(Middelburg, 2017-10-17)

#104

Als ex partner van een borderliner met Narcistische persoonlijkheidsstoornis weet ik hoe ver iemand kan gaan als je het in je hoofd haalt weg te gaan en ook nog eens op het onzalige idee komt geluk te vinden bij een ander. Hoog tijd dus dat daar iets in gaat veranderen. Ik heb het psychologische rapport in handen, dacht dat ik daarmee mijn kind kon beschermen maar ik kan er niks mee. Geen enkele instantie die mijn kind zou moeten helpen en beschermen gebruikt het rapport vanwege de wet op de privacy. Dus kan hij gewoon vrijuit zijn gang gaan met alle gevolgen van dien. Krijgt mijn zoon al 8 jaar niet de zorg die hij nodig heeft en is mijn zoon zo van mij vervreemd dat ik hem al 3,5 jaar niet zie en niet eens weet waar hij woont of hoe het met hem gaat.

(Heerlen, 2017-10-17)

#105

Zaken herken. Maar wat kun je ermee in de dagelijkse praktijk ........

(Enschede, 2017-10-17)

#106

Ik teken omdat ik slachtoffer ben van een narcist mijn ex
Ook mijn kinderen zijn slachtoffer van hun vader

(Soest, 2017-10-17)

#108

Dit echt moet stoppen!!
Kinderen, mama's en papa's moeten gehoord worden en naar geluisterd worden.
En niet afdoen met simpele antwoorden of dat als het te moeilijk word dat de hulpverlening afhaakt.

(Veenendaal , 2017-10-17)

#111

Ik zelf het slachtoffer ben van narcistisch misbruik en ik geen kant op kan...

(Turnhout, 2017-10-17)

#112

Omdat ik al 6 jaar iedere dag last heb van mijn ex... die alles er aan doet om mijn leven te ruïneren.

(Muiderberg, 2017-10-17)

#115

Sociopaten, psychopaten, narcisten en alle manipulatieve onderdrukkers moeten eindelijk eens ontmaskerd worden. Nee, het zijn niet altijd mannen, maar in verhouding zijn mannen met die psychische afwijking gevaarlijker omdat ze vaker geloofd worden. Het is makkelijker om te geloven dat het slachtoffer niet helemaal spoort omdat die juist emotioneel kapot zijn gemaakt. Het is juist de koele berekendende partij die schuldig is, niet het hysterische emotionele slachtoffer.

(Amersfoort, 2017-10-17)

#117

Omdat 8k helaas zelf ook slachtoffer ben geweest en er toen ook achter kwam dat dader verder kan en mijn leven stopt en helemaal alleen sta.

(Cuijk, 2017-10-17)

#123

Ik teken omdat mijn situatie bovenstaande beschrijving behoorlijk benadert! Machteloosheid en eenzaamheid: men ziet een echtscheiding maar ziet niet dat ik slachtoffer ben geworden van een krankzinnige egoïst!

(Epse, 2017-10-18)

#125

Zelf slachtoffer was en nooit gehoord en nooit geloofd werd

(Sint-Niklaas, 2017-10-18)

#126

Ik dit begrjp dit heel goed en dat is een hel voor het persoon in kwestie, net zo als potentiele moordenaars, zie slachtoffer Anne Faber en dierenmishandelaars er weg mee komen met een boete of een taakstraf, en dat nog niet eens, de rechtsstaat moet op de schop!

(Amsterdam, 2017-10-18)

#127

Ik met dit dagelijks te maken heb een de jeugdzorg en psychische huivering veel te weinig kennis heeft van dit soort problematiek

(Westerhaar, 2017-10-18)

#130

Ik heb meegemaakt dat oplichters en fraudeurs ook op deze manier de boel manipuleren en dan meerdere slachtoffers de dupe zijn. Familie ook bijna het slachtoffer werd van een partner, maar dit gelukkig vermijden kon, maar wel een hele impact op het dagelijks leven ervaardde.

(Westdorpe, 2017-10-18)

#131

ik ook oder het juk van een psychopaat ben gekropen en grijze haren en ziek ben geworden door de problemen met jeugdzorg.Krijg nu nog rillingen als ik aan die tijd terug denk, de dreigementen etc van jeugdzorg en de directeur van een zg internaat. daarom teken ik

(Maastricht, 2017-10-18)

#134

Mijn dochters misbruik niet serieus word genomen. Ze was 5 , is nooit verhoord of onderzocht.

(gelderland, 2017-10-18)

#135

Omdat mijn ex mij, over de ruggen van onze kinderen, nogsteeds probeerd kapot te maken!
Ik kan inmiddels wel een stootje hebben, maar mijn kinderen gaan er aan kapot!

(Deventer, 2017-10-18)

#136

Er door de overheidg geluisterd wordt naar de psychopaten ipv de slachtoffers.
Als je wil dat de persoon onderzocht wordt en 'psychopaat' wil niet meewerken dan hoeft het niet.

Ze hebben totaal geen empathie maar kunnen heel goed toneel spelen.

Zo komen ze overal mee weg!!!

(Sittard, 2017-10-18)

#139

Het onwerkelijk is dat nadat je de moed hebt gehad & weten te ontsnappen uit de tentakels van een Narcist, je als ex van een N-partner alle gerechtelijke stappen hebt doorlopen, beschikkingen "gewonnen" hebt, alle hulpinstanties ingeschakeld hebt voor jezelf en ter bescherming van je kinderen, er beslecht van af komt, maar zeker niet in bescherming genomen worden. Als de ex over de rug van de kinderen emotionele mishandeling verergert tot aan bedreigingen toe, maar wel "recht op omgang met de kinderen" heeft. Er moet eerst iets ergs gebeuren in trant van "ik geen kinderen, dan jij ook niet". Met de ergste scenario's tot gevolg. Sla de kranten erop na, hoor de noodkreten van jarenlang geestelijk misbruikte moeders voordat het te laat is!
Wie komt op voor de belangen van de mishandelde kinderen van Narcisten? Juist ja, alleen de echter slachtoffers uit zo'n bizarre "relatie"!!
Shanti Schiks verloor haar zoontje, zij durft te spreken, voor haar was het te laat!

(Schalkhaar, 2017-10-18)

#140

Slachtofer ben van een narcistisch ex. Mijn kinderen leven in ouderverstoting. Hetvsysteem helpt haar om mij en mijn kinderen kapot te krijgen

(Apeldoorn, 2017-10-18)

#151

niet getrouwd geweest, nog steeds nachtmerries dat hij niet weggaat. na ruim 7 jaar!

(Warffum, 2017-10-18)

#155

Ik gisteren met mn kinderen ons huis uit moest vluchten omdat hun vader dreigde me wat aan te doen

(Oss, 2017-10-19)

#161

ik teken omdat het bijna niet te geloven is dat dit zich in ons Nederland voordoet, wel heb ik zelf een voorbeeld in de familie en het gaat nog steeds mijn besef te boven dat de kinderen hun vader geloven en hun prachtige moeder laten vallen terwijl deze nog altijd voor ze klaar staat een baan heeft en alles doet om de kinderen een genoegen te doen. Ze komen dus wel, de kinderen, als ze iets nodig hebben en vader met veel verontschuldigingen zijn hielen licht.

(Rotterdam, 2017-10-19)

#164

Omdat ik vaders begeleid die hun kinderen niet zien op basis van leugens en instanties die dit in stand houden. Vooral Veilig Thuis is vooringenomen naar vrouwen. Op elke hulpverlenings site staat " hulp voor moeders en kind". Riekt naar discriminatie tegen vaders

(Utrecht , 2017-10-19)

#165

Psychopaten geen ruimte mag worden gegeven.

(Waddinxveen, 2017-10-19)

#169

Roofdieren horen in een kooitje en niet de prooi

(Erm, 2017-10-19)

#171

Ik zo'n ex zwager heb gehad en nog altijd de echte slachtoffers (vrouw met 3 kinderen) het leven probeert kapot te maken.

(Capelle aan den IJssel , 2017-10-19)

#173

Ik ben in 1984 gescheiden van een manipulatieve narcist. De kinderbescherming en rechter geloofden hem.

(Nijmegen, 2017-10-20)

#175

Ik dit belangrijk vind. T is belachelijk zoals sommige toestanden maar mogen in nederland

(Monster, 2017-10-20)

#178

Omdat in dit land zo vreselijk veel rechtsongelijkheid is en de grootste schreeuwers altijd gelijk krijgen van de laffe overheid.

(Opmeer, 2017-10-20)

#179

Ik helemaal hetzelfde meemaak en er ziek van ben....

(Maldegem, 2017-10-20)

#182

Ook ik slachtoffer ben en vreselijk gemanipuleerd ben en daardoor in de WSNP ben beland.
Ik ben belazerd en de omgeving beschermt de dader. De omgekeerde wereld!
En ja ik was medeverantwoordelijk, heb getekend voor mijn eigen ondergang.

(Hilversum, 2017-10-21)

#184

Ik teken, omdat ik vind dat er teveel van die gestoorde mensen vrij rond mogen lopen !

(DORDRECHT, 2017-10-21)

#188

Omdat in nabije omgeving zo'n geval voordoet. Er is een gerechtelijke uitspraak maar de veroordeelde gaat gewoon z'n gang als of er geen uitspraak ligt en de rechtshandhavers doen er niets aan; geen kloten door die luie zwammers

(DORDRECHT, 2017-10-22)

#189

Ik ook wil dat ex met nps gedwongen wordt zijn verantwoordelijkheid te nemen na jaren van misbruik en mishandeling, ook financieel. Zelfs nu na jaren de bewijzen op tafel liggen, ordinaire diefstal tijdens huwelijk obv hv, wordt hij nog steeds beschermd dpor "rechtssysteem". Nots bene is hij ook nog registeraccountant bij Fiod/ belastingdienst.

(Bunnik, 2017-10-22)

#191

ik zelf 2 jaar een relatie heb gehad met zo iemand en een kindje heb van hem en wij zijn allebei nog beschadigd door hem onze zoon al helemaal

(hoorn, 2017-10-23)

#192

Op dit moment iemand ken die hier aan kapot gaat

(Hoensbroek, 2017-10-23)

#195

Omdat ik al 5.5 jaar na onze scheiding met n narcist te maken heb die zover is gegaan om mn kids af te nemen en nu de schuldsanering in moet.

(Ravenstein, 2017-10-23)

#196

Ik heb ervaring helaas in een soort gelijke situatie en heb gemerkt dat er totaal geen enkele instantie hulp bied en je er alleen voor staat ik hoop daarom ook dat instanties hun ogen een keer openen en er meer hulp komt voor slachtoffers

(Badhoevedorp , 2017-10-23)

#197

Omdat m'n zoon en zijn vader (ex) slachtoffer is van zijn "nieuwe" partner van vader en heeft zowel als mij zoon als mijn ex gesloopt met gevolg dat vader zijn zoon niet meer mag zien van haar! Maar eerst heeft ze zoonlief zo geestelijk mishandeld dat hij niet normaal meer functioneerde

(Arkel, 2017-10-23)

#198

Ik 23 jaar lang met zo een persoon samen ben geweest. En voor een scheiding ben gegaan in het belang van de kinderen. Het zwart op wit staat dat hij zwaar borderliner is en niemand naar mij luistert. En nu al zes jaar aan het procederen ben en hij zich altijd voordoet als de zielige het slachtoffer.

(Landgraaf, 2017-10-23)

#199

Omdat mijn ex ook zo was en nu een omgangsregeling heeft met ons zoontje en die helemaal gesloopt wordt door dat en de hulp verlening niks doet

(Amsterdam , 2017-10-23)