Meer treincapaciteit traject Heerlen - Maastricht

Opmerkingen

#10

Ben het er mee eens, soms zijn de treinen zo overvol dat ik genoodzaak bent de trein eerst richting kerkrade te pakken, zodat ik een zitplaats kan bemachtigen. Daarnaast kan ik op station ook niet reizen met korting, omdat er geen apparaat meer staat.

(Eygelshoven, )

#12

Ik teken omdat ik dagelijks met Arriva reis tussen Heerlen en Maastricht en er vrijwel elke dag te weinig plek is.

(Landgraaf, )

#21

Niet alleen het treinverkeer is slecht ook met de bus zijn constant problemen

(Wijnandsrade , )

#31

Ik ook gek wordt van over volle treinen en bussen.

(Schin op geul , )

#33

Ik het zat ben om na een lange werkdag als een sardientje in een blikje naar huis te gaan.

(Kerkrade, )

#56

De drukte in de arriva treinen wordt niet goed verholpen.

(Ohé en Laak, )

#63

Dit geldt dus ook voor bijvoorbeeld de trein naar Sittard. Zelf reis ik tussen Heerlen en Maastricht en het is vooral in de sneltrein van 7.46 een ramp. Totdat er ongelukken gaan gebeuren....maar daar kunnen we maar beter niet op wachten. Arriva moet zelf maar eens gaan testen hoe het er in de praktijk aan toe gaat en adequaat treinstellen inzetten waar en op welk tijdstip er behoefte naar is. Ben de domme opmerkingen op mijn klachten beu, als ik ze weer foto's stuur. oh, dat is wel erg druk..;. Ja, dat weet ik ook...doe er iets aan ipv telkens mijn klachten af te poeieren met een goedkoop excuus!

(Heerlen, )

#64

T belachelijk is dat je op elkaar gepropt wordt in een veel te kleine trein! Der is niet genoeg plek voor zoveel mensen!

(Sittard, )

#65

De treinen op traject Roermond - Maastricht Randwyck en Roermond - Nijmegen vaak overvol zijn.

(Montfort, )

#66

Het onaanvaardbaar is dat er geen fatsoenlijk openbaar vervoer per trein mogelijk is in de spits tussen Heerlen en Maastricht.

(heerlen, )

#70

Ik teken omdat mijn zoon van 13 elke weekdag in een overvolle trein moet staan, koffie over zich heen krijgt, soms niet uit kan stappen omdat er meteen ingestapt wordt in Valkenburg en er zo veel mensen staan dat het voor een jongen onmogelijk is om dan uit te stappen. Triest, daar betaal ik 105 euro per maand voor!

(Heerlen, )

#73

Met veolia weinig problemen gehad qua vertraging en het niet opdagen van treinen. Arriva... DRAMA.

(Heerlen, )

#76

Ik er helemaal gek van wordt dar vervoerders zo laks met alles omgaan. Belachelijk dat er NOG STEEDS GEEN ACTIE ondernomen wordt. Er stond vanmorgen een hoogzwangere vrouw naast me en ze deed er 10 minuten over om naar een plek te schuifelen waar ze veilig kon zitten. Zwaar belachelijk!! Iedereen ging voor ze ver het ging uiteraard netjes aan de kant maar door de overvolle trein was die ruimte gering. Onderneem eens actie ipv in het pluche alle bonussen te ontvangen voor wanbeleid!

(Kerkrade , )

#87

Meer treinen en bussen regelen, en vaker dus om het uur, ook de prijzen zijn veel te hoog

(Klimmen , )

#91

de diensttijden en de capaciteit in de treinen gewoon belachelijk is. Nadat de trein langs heerlen is geweest is in voerendaal en ransdaal al bijna tot geen plek meer. vreselijk vervelend en dat geduw en getrek maakt de reis er niet leuker op.

(Voerendaal, )

#92

Ik teken omdat ik last heb van overvolle treinen. Daarnaast heb ik er heel veel last van dat de treinen in Heerlen slecht aansluiten op Lijnbus 20. De overstaptijd is te krap waardoor ik smorgens de trein niet haal. SMiddags haal ik de bus niet. Graag aanpassen.

(Brunssum, )

#93

Ik sluit me geheel aan bij deze petitie

(Valkenburg a/d Geul, )

#94

Ik zit ook elke dag in de spits in de trein. Belachelijk dat er mensen zijn die niet mee kunnen reizen wegens de drukte en er een enkele trein is terwijl in daluren er vaak dubbele treinen rijden!

(Heerlen, )

#101

Het vervelend is

(Maastricht, )

#105

Er veel meer plaats in de treinen moet komen

(Heerlen, )

#107

Elke keer als ik in de trein stap sta ik automatisch op elkaar gepropt met de andere reizigers!

(Landgraaf, )

#124

Ik teken omdat ik deze situatie erg herken, alleen dan bij de trein die van Kerkrade centrum naar Sittard rijdt

(Nuth, )

#128

Niet alleen zijn de treinen overvol op bepaalde momenten maar ook komt het nog steeds te vaak voor dat een trein (Zowel de stoptrein als de sneltrein maastricht Randwyck - Heerlen) gewoon helemaal wegvalt en er dus al minimaal een half uur vertraging ontstaat.

(Landgraaf, )

#131

Ik teken omdat reizigers, waaronder ik, afhankelijk zijn van vervoerdersbedrijven en Arriva capaciteit had moeten afstemmen op problemen die al onder Veolia speelden. De drukte die regelmatig op dit traject voorkomt is buitengewoon en onacceptabel. Het is goed dat Arriva ter verantwoording wordt geroepen via deze petitie!

(Landgraaf, )

#133

Er zullen meer trein ingezet moeten worden vooral in de ochtenduren, alle zitplekken zijn bezet en de trein is letterlijk propvol met mensen tot alle ergernis...

(Kerkrade, )

#135

Standaard elke morgen van station Landgraaf richting Heerlen is de trein zodanig vol dat mensen niet eens kunnen staan

(Landgraaf, )

#136

Ik teken omdat de drukte niet meer te overzien is!

(Heerlen, )

#139

Het openbaar vervoer duur genoeg is!

(Simpelveld, )

#154

Tevens ook omdat er, sinds Arriva het roer van Veolia heeft overgenomen, veel te vaak treinen niet rijden of met (veel) vertraging rijden

(Landgraaf, )

#155

Het heel storend is.

(Landgraaf , )

#156

Genoemde redenen in artikel. Zelfde ervaringen.

(Heerlen, )