Scan 4 Freedom

A9DB7AA9-96AF-49A6-BD91-1A80667AC75F.jpegVrijheid aan de hand van een QR-code is geen vrijheid! Wij willen kunnen gaan en staan waar we zelf voor kiezen zonder dat we daarvoor verplicht een "vaccin" moeten nemen of een negatieve test moeten voorleggen. Onze regering blijft ons maar valse beloftes geven terwijl we nog niks verder staan dan een jaar geleden. Hoelang moet dit nog duren voor er actie wordt ondernomen? Hoever moet dit nog gaan voor er wordt begrepen dat dit niet meer om gezondheid maar over controle gaat! Wordt wakker!           Het idee achter deze petitie is om aan te tonen dat we niet alleen zijn en dat we met vele nummers wel degelijk een verschil kunnen maken als we daartoe bereid zijn. Dus bij deze: SCAN 4 FREEDOM!!!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Jxrgxn Cxningxs om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...