ReferendumVoorMaatregelen

Er is een tekort aan transparantie en herstellend vermogen vanuit de overheid. Dat restaurantje waar je heen ging, dat gezellige cafeetje of koffietentje gaan failliet. In de tussentijd is de groep miljardairs in vermogen vooruit gegaan. En onze overheid staat dit toe!

Wij zijn de normale, hardwerkende en ontzettend bezorgde bevolking.

Wij merken dat tijdens besluitvorming er geen goede redenen voor maatregelen worden gegeven. Ook zijn maatregelen tegenstrijdig met elkaar, of met zichzelf over tijd. Mondkapjes waren eerst bijna verboden, nu verplicht. Ook de verdeeldheid i.d. samenleving en haat die tussen deze groepen onstaat is extreem aan het escaleren. Denk aan de vele zieke mensen die in winkels worden uitgescholden, of de OMT wetenschappes die worden bedreigd.

De enige oplossing voor deze praktische problemen is als de samenleving weer VREEDZAAM samenkomt. Niet tegen over elkaar, maar naast elkaar. Sociale wetenschap laat zien dat wanneer mensen samen besluiten nemen, er meer acceptatie is voor de uitkomst. Om deze redenen is het dus het veiligste voor ons land om een referendum te houden.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Randy Kok om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...