Red de binnenstad van Amsterdam!

Van RedDeWinkels naar Stichting De Goede Zaak Amsterdam

2017-05-29 18:00  edit.png Bewerken

Beste ondertekenaar,

Vorig jaar zijn we de de petitie RedDeWinkels Amsterdam gestart. Ruim 5000 mensen hebben deze petitie ondertekend. Dankzij de petitie wordt ons comité serieus genomen en zijn wij inmiddels in gesprek met de gemeente en andere belanghebbenden: bewoners, winkeliers, horeca ondernemers en belangenvertegenwoordigers.

Maar ondanks deze prettige gesprekken gaat de verarming van de stad onverminderd verder en komen er alsmaar op toeristen gerichte horeca- en winkelbedrijven bij. We moeten er dus nog meer aan doen.

Dat lukt niet langer als comité en dus zijn we een stichting gestart: De Goede Zaak Amsterdam. In deze stichting bundelen we alle activiteiten die erop gericht zijn om het afglijden van onze stad een halt toe te roepen en waar mogelijk de diversiteit te herstellen. 

Om de stichting De Goede Zaak Amsterdam een stem te geven in het gesprek met de gemeente, ondernemers, vastgoedeigenaren en andere belanghebbenden hebben we heel veel FANS nodig.

We streven naar 100.000 FANS in 2018. Als we dat hebben bereikt, dan hebben we ONS een gezamenlijke krachtige stem gegeven in de essentiële discussie over het behoud van het gebruik van onze stad.

Omdat je hebt getoond dat het gebruik van de binnenstad je aan het hart gaat, vragen we je om ons vernieuwde initiatief te ondersteunen: 

Steun De Goede Zaak Amsterdam, click hier en wordt FAN.

STEMPEL_handtekening.png