Plaats geen mega windturbines in de achtertuin van Raalte!

 20230521_1504172.jpg

Wist u dat de grootste windmolens van de regio in uw achtertuin gepland staan? En dat de realisatie van deze reuzen enorme gevolgen kunnen hebben op uw gezondheid, uw leefgenot, dieren in de omgeving, de natuur en de waarde van uw pand? Teken daarom en zeg nee tegen deze enorme windturbines!

Petitie

Wij

Inwoners, werknemers, schoolgangers en alle anderen die regelmatig in gemeente Raalte komen.

 

Constateren

 

  • Er liggen ook nog plannen om windturbines te plaatsen van minimaal 100 meter (ashoogte) met misschien wel een tiphoogte van 200 meter!

 

 

  • Windturbines hebben een slecht effect op de gezondheid. Dat moet onderzocht worden van de EU voordat ze geplaatst worden maar dat doen ze hier niet.

 

  • Er is bijvoorbeeld weinig tot geen wetenschappelijk onderzoek naar het effect van ultrasoon geluid op mensen.

 

En verzoeken

  • wetenschappelijk veldonderzoek naar het effect van deze windturbines op onze gezondheid, het welzijn van de dieren en de natuur in het algemeen voordat vergunning wordt verleend.

 

  • geen mega windturbines in de achtertuin van onze mooie grond in Raalte zodat de overheid met een korte klap en heel slecht onderzoek de klimaatdoelen haalt over de rug van de bewoners, bezoekers, dieren en de natuur.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Jasper om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...