Per direct 30% GEVARENBONUS VOOR IEDEREEN DIE NU IN LANDSBELANG EN MET GEVAAR VOOR EIGEN LEVEN NEDERLAND DRAAIENDE HOUDT!!

Terwijl het grootste deel van Nederland, verplicht weliswaar, nog een uurtje extra uitslaapt, of al zonnend een vruchtensapje nuttigt, zijn er medemensen met essentiële beroepen die het land draaiende houden. Elke stap buitenshuis en elk contact een werkelijk risico.  Als voorbeeld de video van een buschauffeur, woedend dat een asociale vrouw, onbeschermd meermaals in zijn bus had gehoest. Jason Djinfiniti Hargrove, vader van zes kinderen, is inmiddels bezweken aan het Corona-virus. We kunnen het virus blijven bagatellisseren als het uitkomt, en 'zunige' schouderklopjes en mooie woorden uitdelen aan de genoemde helden. In de regering wordt bij een functiewijziging, een risicovollle- en inhoudelijke taakverzwaring, gewoon een substantiële compensatie neergeteld. Ook hier terecht.

De zuur opgebouwde reserves zijn centen van het volk. We verzoeken dat ditmaal een deel hiervan wordt besteed aan een verdiende, wezenlijke compensatie van 30% salarisverhoging, aan onze nationale helden, voor zolang de Coronadreiging duurt.

Voor de zorgmedewerkers, voor de ordehandhavers, maar ook bijvoorbeeld voor de vakkenvullers in supermarkten die dagelijks een groot risico lopen; kortom voor iedereen die het land draaiende houdt.

Dat er mogelijk een Coronafonds komt, ter ondersteuning van coronawerkers om hen en de zorg en gezondheid veilig te stellen is prachtig, fijn en nuttig; en hoofdzakelijk in Europees belang (voor de kapitaal zwakkere bondgenoten).   Déze petitie is er echter voor een persoonlijke tastbare compensatie voor eenieder hier aan het front.

 De teerling is geworpen. Het doel, om bij een aanzienlijke hoeveelheid handtekeningen, deze wens, in de media en bij beslissers terecht te laten komen. Als de regering een miljard aan Europese Coronahulp kan doneren, dan hoop ik dat er nationaal voor eenieder die Nederland, door de Coronacrisis heen, staande houdt, ook geld beschikbaar is. Soms rolt een bal de goede kant op. Hopelijk ook ditmaal.

Steun a.u.b. dit voorstel. 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Rick Herrera toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...