Nee, tegen verplichte Corona-test en quarantaine om naar je boot te kunnen in Nederland.

Vanaf 01.06.2021 verplichte PCR-test voor bezoek aan Nederland. Ook voor gevaccineerde. Door de nieuwe regelgeving zijn 10.000den Belgen met een eigendom ( boot, caravan, appartement, huisje) verplicht om elke keer als ze naar hun eigendom willen een negatieve test bij zich te hebben als ze naar hun eigendom willen. Daarbij komt dat ze dan ook nog eens 10 dagen verplicht in quarantaine moeten, die verkort kan worden als je na 5 dagen negatieve test kan voorleggen die je in Nederland bij de GGD moet laten doen. Deze mensen staan momenteel compleet machteloos terwijl ze toch een zeker kapitaal hebben geïnvesteerd en graag gebruik willen maken van hun verblijf met recreatief karakter. Wekelijks naar de dokter of naar het testcentrum voor een test als je langer dan 12u naar je eigendom wil in Nederland.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Johan Perdieus om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...