Nachtelijke straatraces die in de wijk , die vooral ´s nachts en het weekend plaats vind

Beste Meneer , Mevrouw

 

Na mijn recente post op FB ,  i v m de nachtelijke straat races , ben ik telefonisch gecontacteerd geweest door de dienst mobiliteit van Onze Gemeente Houthalen-Helchteren ,


In overleg hebben we besloten om 1 ieder aan te spreken , die last heeft van deze nachtelijke straatraces die in de wijk , vooral ´s nachts en het weekend plaats vind , om mee in actie te schieten .


Daarbij vraag ik jou vriendelijk om samen met de rest van de bewoners van de wijk klacht neer te leggen bij de politiezone CARMA ! .


Uiteraard zal dit met de hoogste discretie gebeuren !.Het zal jullie avond en nachtrust alleen maar ten goede komen ,

 

Voor verdere ontwikkelingen omtrend de verdere opvolging van de zaak ,

 

Met deze online petitie hoop ik meer buren ... te kunnen bereiken van alle leeftijden en de politie , pushen tot meer controles i .v.m nachtelijke straatraces.

 

 

 

MVG

uw buurman.

 

 

 

#HouthalenHelchteren. 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Francesco B toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...