Minister Bruins achter de balie

A9045F47-B6AF-4CAB-B7E1-0CA4F9B0ED19.png

Ik heb ooit een beroep in de zorg gekozen om patiëntenzorg te kunnen leveren. Door de geneesmiddeltekorten lever ik nu niks of een ander merk. Wat dan eigenlijk weer niet mag ivm bv preferentiebeleid of lpg. De zorg is daardoor ver te zoeken. Niet expres, maar gewoon omdat ik niet anders kan. Minister Bruins gaat in op de geneesmiddeltekorten. “Leg een grotere voorraad aan!”, makkelijker gezegd dan gedaan. Volgens hem is dat de oplossing. Wie gaat dat betalen ... om het logistieke stuk maar even over te slaan. 

Weer wordt er boven onze hoofden iets bedacht, maar tot die tijd mogen wij aan de balie elke dag uitleg geven waarom er weer iets niet leverbaar is. Bovenstaand is weer mooi bedacht, maar de klanten en wij zijn er nu niet mee geholpen. 

Om minister Bruins misschien eens via een andere invalshoek deze problematiek te laten zien, wil ik hem uitnodigen om een dag mee te draaien in een openbare apotheek. Dan kan hij zelf de klanten te woord staan. Zelf eens bekijken waar hij 4 maanden voorraad kwijt kan. 

Wie tekent? 


Silvi Boerjan (apothekersassistente)    Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Silvi Boerjan (apothekersassistente) toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.