Meer aandacht, tijd, geld en betere hulpverlening voor psychische problemen, zeker nu onze psychische gezondheid verslechterd! Kortere wachtlijsten in de GGZ!

Steeds meer mensen hebben problemen met hun mentale gezondheid en door corona gaat onze psychische gezondheid snel achteruit. De wachtlijsten waren al lang en de zorg vaak beperkt waardoor er steeds meer mensen in een crisis terecht kwamen. Helaas is het aantal mensen met psychische problemen flink toegenomen, veel hulpverlening is uitgesteld en de wachtlijsten zijn langer geworden. Laat het niet zover komen dat er nog meer mensen in een crisis terecht komen of dat hulpverlening te laat komt. De huidige schrijnende verhalen zijn al erg genoeg. Veel jonge mensen krijgen een depressie, elke leeftijd heeft er last van en iedereen moet gewoon goede hulp kunnen krijgen.

de GGZ is in 2015 veranderd en er erg op achteruit gegaan, dit moet niet ten koste van de mensen met psychische problemen gaan. Dus onderteken dit alstublieft zodat we kunnen aantonen dat de GGZ echt verbeterd moet worden en dat er nagedacht moet worden over mentale gevolgen van de keuzes die de tweede kamer maakt. Laat ons niet stikken!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik J.velis om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...