Het toetsweek rooster van de bovenbouw moet minstens een maand van te voren online komen

Het duurt veel te lang voordat we duidelijkheid krijgen over welke toetsen we krijgen en wanneer de toetsen zullen plaatsvinden. Dit moet anders! We hebben belangrijke SE's waar we genoeg tijd voor moeten krijgen om ons goed te kunnen voorbereiden. In de weken voor de toetsweek hebben we veel PO's waardoor we in de knel komen met onze planning voor de toetsweek. Daarom is het belangrijk dat het rooster van de toetsweek minstens een maand van te voren online moet komen. Dit is ook fijn voor de docenten, ze krijgen duidelijkheid over de lesstof die moeten geven, het geeft overzicht voor hun planning. Daarnaast kunnen ze samen met de leerlingen goed naar het SE of de repititie toewerken om goede resultaten te behalen. Het is al vele jaren zo dat het rooster veel te laat komt en hier moet verandering in komen, daarom vragen wij jullie om deze petitie te ondertekenen als ondersteuning van deze stelling. Laten we samen een betere toekomst voor Pieter Groen bouwen. 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Nienke om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )