Help Akkie terug in haar ouderlijk huis

Twee lieve vriendinnen van mij hebben op 11 april 2018 hun vader verloren. Na jarenlange verzorging van hun moeder hebben ze ook na lange verzorging 24 uur per dag hun vader verloren.

In dit huis zijn ze geboren en getogen. Meer dan 50 jaar lief en leed daar gedeeld. En de laatste 3 jaren van het leven van hun vader 3 x 24 uur per dag daar gewoond en de verzorging op hun genomen.

Ze hebben het huis keurig achter gelaten na het overlijden van hun vader. Het enige wat ze willen is dat huisje waar ze lief en leed gedeeld hebben, waar de herinneringen liggen, dat Akkie daar kan komen te wonen. Het flatje waar ze nu woont is te klein.

Vlak na het overlijden hebben ze ook geprobeerd of het huisje naar Akkie kon. Maar de woningbouw kon er niet mee instemmen. Het was al vergeven. 

Nog geen jaar na het overlijden komt het huis weer leeg. De buurtbewoners attenderen Akkie hier op. DDe twee zussen zijn kapot van het overlijden en het gemis van hun ouderlijk huis, de herinneringen.

Hoe mooi zou het zijn als we de woningbouw zouden kunnen overtuigen dat dit huisje aan Akkie zou moeten worden toegewezen.

......willen jullie deze alsjeblieft delen....hoop op veel handtekeningen zodat misschien de ogen open gaan van het woningburo en Akkie straks woont in haar dierbare ouderlijk huis.