haal het gofferttreintje terug naar Nederland

 

 Haal de Gofferttrein terug naar Nederland

Van de huidige eigenaar in Zweden hebben wij gehoord dat het treintje te koop staat, omdat het daar niet loont om hem te laten rijden. We hebben al verschillende dingen gedaan om hem weer terug naar Nijmegen te laten komen. ik heb de gemeente en de directeur van Croy een e-mail gestuurd. Helaas willen die allebei niet meewerken: de directeur van Croy vindt het te duur om het treintje weer terug te halen en de gemeente Nijmegen zegt dat er geen interesse vanuit de buurt is. Met deze handtekeningenactie wil ik de gemeente en Croy laten zien dat de mensen uit de buurt het wel leuk zouden vinden als het treintje weer terug zou komen. Ik hoop dat u mee wilt werken en uw handtekening wilt zetten. Misschien dat we op deze manier het treintje terug kunnen brengen. Daar hebben we allemaal wat aan: de mensen die als vrijwilliger op het treintje gewerkt hebben gewerkt en er een mooie hobby aan hadden, maar vooral ook de mensen die het leuk vonden om bij het treintje te komen kijken en er een rondje op mee te rijden.

HELP ONS HIERBIJ ALS U HET TREINTJE OOK TERUG WILT HEBBEN!

 

Geacht tekenaars

ik wilde even laten weten dat het goffert treintje nu ook op facebook te volgen is.

https://www.facebook.com/gofferttreintje/

dit is onze Concept website !!! 

http://www.stoomgroepdegoffert.nl/

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...