Verdubbeling inschrijvingsgeld DKO: Nee! Brief aan Minister Smet

Quoted post

Joske

#434 dko miserie troef

2013-01-01 02:18

Die dko spreek me er niet van.
Er zou eens dikke inspectie moeten komen.
Wordt veel geld weggesmeten aan leraars die gewoon hun geld/ loon niet waardig zijn.
Als er nog serieus les gegeven zou worden, oke dan, maar is gewoonlijk beneden peil.
Ik spreek uit ervaring, heb jaren les gevolg in dko te antwerpen.
Bende parasieten!

Reacties


Gast

#435 Re: dko miserie troef door ongeremde maatschappelijke discriminatie

2013-01-01 08:43:01

#434: Joske - dko miserie troef 

 

welwel, twintig jaar geleden in de kunstbeleidskringen ook al zulke hatelijke onzin uit Antwerpen gehoord. Het is helaas iets doorzichtig om serieus te nemen makker. Daarom zeker dat ze de bevoegdheden van de dko-inspectie ingeperkt hebben omdat deze mensen zelf kunstenaar zijn (zoals het hoort) en dus volgens een bepaalde logica niet betrouwbaar genoeg? Ha het is van daar dat het komt, goed dat we dat weten. Ga misschien wat minder op café tijdens de les en maak beter uw huiswerk, dan zal jouw leraar zich ook beter gerespecteerd voelen. Schaam U. Gelukkig nieuwjaar, ik ga nu mijn instrument studeren zonder premie.

Gast

#449 Re: dko miserie troef

2013-01-08 09:39:43

#434: Joske - dko miserie troef

Sorry hoor, maar er is elk jaar een inspectie =)

Ze zijn allemaal dik onderbetaald ja, ze moeten in 4 of 5 muziekscholen werken om aan een deftig loon te komen...

Zo te horen is het dko in antwerpen nie zo goed, maar waar ik muziekschool volg is het zeer goed. Mijn lerares is gewoon de beste in de hele wereld!! Ze geeft trouwens serieus les, want ze is internationaal bekend. En het is een super lieve.

Ze moest werkelijk vechten om deze job te krijgen, en iedereen die haar help ben ik werkelijk dankbaar, want zij heeft mijn hele wereld verandert. Ik zie haar zelf als mijn (tweede) moeder, omdat we elkaar zo goed begrijpen.

Nu zijn mijn 9 jaren gedaan. Maar muziek blijft mijn passie, zij heeft een klein vlammetje verandert in een werkelijk vuur. Ik ga zelf mogelijk muziek verder studeren. En hopelijk kan ik andere kinderen hun vlammetje ook aanwakkeren.

Personen zoals jij hebben dat gevoel niet als je muziekspeelt, als je denkt aan je instrument. Ik voel letterlijk vlinders in mijn buik. EN DURF HAAR GEEN PARASIET TE NOEMEN!!!! Want zij zou zelf overuren doen en tijd maken voor mij, hoewel ze er niet betaald voor krijgt.

 

Nu jij.... Heb je een werkelijke reden dat je er zo over denkt? Of was je gewoon niet goed genoeg?