Verdubbeling inschrijvingsgeld DKO: Nee! Brief aan Minister Smet

Quoted post


Gast

#433 leraren dko's vaak profiteurs

2013-01-01 02:13

Heb zelf lessen gevolgd in dko antwerpen beeldende kunst.
Veel leraars zijn dikke profiteurs die veel te laat arriveren en te vroeg doorgaan. Velen van hen hebben niks zinnigs te vertellen of kunnen zelf niks. Heb me vaak afgevraagd hoe sommigen in godsnaam aan hun postje geraakt zijn. Ze krijgen wel een dik loon maar presteren noppes. Vaak hebben ze dan ook nog een dikke academische nek. Veel van hen zijn mislukte kunstenaars die, omdat ze zelf niets bereikt hebben, van miserie maar les gaan geven in een dko.
Drie vierden van de studenten zijn rijke gepensioneerden, die totaal niet gemotiveerd zijn maar enkel les volgen uit verveling, uit dikkenekkerij omdat ze denken wat te zijn en te kunnen, maar die hopeloze gevallen zijn, die gewoon dko les volgen om aan een vent of vrouw te geraken, of uit eenzaamheid, ze zijn enkel geïnteresseerd om in de pauze naar het cafe te gaan om samen een pint te pakken, ze zoeken vooral wat sociaal contact.
De resultaten van de dko antwerpen zijn dan ook navenant, u kunt zich daarvan vergewissen als je eens naar een opendeur gaat.
Het niveau van de schilderafdeling is ronduit abominabel, tekenen, beeldhouwen, enz, het is allemaal even triestig..
Als er dan al es een talent tussen zit, wordt die doodgekoeioneerd, want veel van de leraren zijn zelf al triestige kunstenaars en zijn jaloers op alle studenten die dan toch wat kunnen, wie wat kan, wordt weggepest uit nijd...
Tijd dat er eens wat inspectie komt om het kaf van het koren te scheiden daar, want eerlijk gezegd zit er meer kaf dan koren in de dko antwerpen

Reacties


Gast

#448 Re: leraren dko's vaak profiteurs

2013-01-08 09:30:36

#433: - leraren dko's vaak profiteurs

Dat is dan toch niet in het algemeen, of voor zover ik weet toch niet in het muziek deeltijds onderwijs...

Mijn lerares dat mij muziekles gaf, is totaal geen profiteur!!! Zij is de beste lerares dat ik ooit heb ontmoet. Zij doet zelf overuren (niet betaald) gewoon om mij te helpen. Ze maakt tijd vrij voor mij... En steunt echte talenten.

En om aan een deftig loon te geraken moet zij in 4 or 5 verschillende muziekscholen werken, sommige zelf niet eens dicht in de buurt gelegen....

Ok sommige zijn totale profiteurs, maar ze zijn niet dik betaald voor zover ik weet. En bij muziek zitten er meer jongeren dat volwassen, en vaak al die personen die muziek doen, doen dit voor hun plezier.

Maar toch vind ik dat ze de prijzen niet mogen opslaan... Dat zou ronduit schandalig zijn, voor al de jongeren en volwassen die wel iets in hun leven willen doen.